Flagermus, pailletter og smukke smykker

Al slags vejr er sushivejr

I går var jeg til julefrokost, men det gik slet ikke så vildt for sig, så derfor stod jeg i dag tidligt op for at tage i byggemarked med hr. kæreste (crazy I know!). Han havde nemlig brug for et ekstra sæt hænder til at slæbe stiksav og rystepudser gennem snevejret 🙂 Sneen vælter ned her i København, og en helt særlig ro, som kun sne kan afstedkomme, har lagt sig over byen… Ingen trafiklarm, ingen sirener – bare knitrende stilhed.

Efter vores tour de byggemarked trippede jeg ned i Letz Sushi på Christianshavn og hentede lidt spicy sushi og Vitamin Well med citrus/lime. Jeg havde nemlig fået et gavekort af min søde svigermor 🙂 Nu vil jeg bare dovne lidt med min computer, måske med en bog senere. Håber, I alle hygger jer i snevejret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flagermus, pailletter og smukke smykker