Fine øreringe fra Pieces

All white, all summer

Øverste række fra venstre: Celine, Julien MacDonald, Yigal Azrouel, Calvin Klein, Lacoste, Dries van Noten, Preen, Issey Miyake, CNC Costume National og Alexander McQueen. Midterste række fra venstre: Derek Lam, No21, Sportmax, Ann Demeulemeester, Gareth Pugh, Mulberry, Versace, Jill Stuart, Marc Jacobs, Ralph Lauren og Roberto Cavalli. Nederste række fra venstre: Bottega Veneta, Viktor&Rolf, Rag&Bone, Mark Fast, John Rocha, Emilio Pucci, Dolce&Gabbana, Balenciaga, Alexander Wang og Diane von Furstenberg.

Nu når sneen ligger hvid over det hele, så er det vel også meget passende at kigge på en tendens, der kommer til at være over det hele, når sneen engang smelter 🙂 Næste sæson bliver det hvide top-til-tå nemlig ikke kun forbeholdt konfirmander og studenter, men også os andre – hvis vi tør hoppe ud i looket…

Personligt er jeg ret skeptisk over for denne trend. Den er jo utroligt upraktisk, hvis man som jeg formår at plette tøj med chokolade og is, sidder på græsset i Kongens Have og… ja, faktisk har et liv, hvor man altså bliver lidt snavset og krøllet til hverdag 😉

Hvad siger I til denne catwalk trend?

(billeder fra nymag.com)

15 kommentarer

 • Ej det går simpelthen bare ikke – jeg ligner alt for meget en der lige er blevet konfirmeret i hvidt fra top til tå – og eftersom jeg selv til sommer gerne skulle blive student vil jeg gerne forbeholde mig retten til hvidt til den særlige lejlighed 😉 hæhæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det kan jeg godt forstå! Det går jo ikke, at vi alle går rundt og ligner studenter 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Virkelig god inspiration, Maria! 🙂
  Sådanne collager må du gerne lave flere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! De er meget tidskrævende at lave, men jeg vil forsøge at lave flere, nu når de falder i god jord 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvid er desværre ikke ligefrem slankende, men det ser da frisk ud. 🙂

  http://danishfashionblogger.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, hvid er ikke slankende… Nærmest tværtimod 😉 Men det er fantastisk til solbrun hud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, det er lidt svært at sige. Som du jo selv nævner, er det enormt upraktisk, men jeg vil da ikke udelukke, at jeg sagtens kunne finde på at hoppe i en hvid kjole og nogle hvide sko. Jeg ville dog nok kombinere det med et mørkere bælte for at få bare en smule kontrast i looket. Så helt hvidt-i-hvidt bliver det nok ikke.

  /Therese

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har ret – en eller anden form for kontrastfarve er nok en god idé…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria 🙂 Jeg laver en anderledes “året der gik” post på min blog, hvor jeg har valgt mine 12 ynglings blogs, tildelt dem en måned hver, og så vælger jeg mit ynglings outfit fra deres blog i den måned, som jeg så poster på bloggen, men så tænkte jeg pludselig: “hvorfor ikke spørger om bloggerne selv vil vælge deres outfit?” så det gjorde jeg, jeg spurgte dem alle sammen, og nu dig ;D
  Din blog har fået oktober , og jeg ville spørger om du har lyst til at være med til det? :S Ville være mega fedt! ps. min blog er: thefashionfrog.blogspot.com
  Hilsen Caroline♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Caroline,
   Supergod idé til et indlæg! Mit yndlingsoutfit fra oktober er nok dette: http://www.modemedmere.dk/?p=7862
   Det look har været ret karakteristisk for, hvordan jeg har været klædt her til efterår/vinter…
   Jeg glæder mig til at se dit indlæg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM

  Du skal tage imod denne trend med åbne arme!!

  Jeg elsker den hvide farve, den er så uskyldig og frisk og kan kombineres på alle mulige måder 😀
  Selvom farven måske er lidt upraktisk, så vil jeg sige, at den ikke er mere upraktisk end andre. Ingen ønsker at spilde noget på ens tøj om det så er sort, rød eller en anden farve 🙂

  Du ønskes godt nytår.

  http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du har ret, hvidt er så friskt! Men man kan jo bedre se det, når man har spildt på hvidt, end fx sort… Så det er måske derfor, jeg ofte undgår hvidt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej. 🙂 Hvilket billed redigeringsprogram bruger du til dine billeder, sådan at du kan markere og fjerne baggrunden helt ind til personen, både her men som du også ofte gør på dine dagens?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skulle deodoranten også forhindre gule skjolder på lyst tøj. Det er da meget handy, når nu all white-looket er så hot her til sommer – og mon ikke det falder i god jord hos konfirmander og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine øreringe fra Pieces