Vovet vinterhvid

Cuff up

1. Enkel og i guldlook fra Friis & Co., 2. Asymmetrisk og i sølvlook fra Topshop, 3. Blondelook fra Aurélie Bidermann hos NAP, 4. Bælte-cuff fra Maison Martin Margiela hos NAP, 5. I antik stil fra nelly.com, 6. Fjer fra Miss Selfridge, 7. Sort med nitter fra Dixie hos smartgirl.dk, 8. Barberblad i 24 karat guld fra Tom Binns, 9. Turkismønstret fra Topshop, 10. Elektricitets-cuff fra Disaya hos ASOS, 11. Croc- og sølvlook fra Dorothy Perkins, 12. Sølvcuff med nitter fra Burberry Prorsum hos NAP, 13. Med turkis sten fra Miss Selfridge, 14. Enkel cuff i bronzelook fra ASOS og 15. Gækkebrevs-cuff fra Pamela Love hos NAP.

Hvis I trænger til at peppe the same old party dress op, som nok er blevet og bliver luftet en del for tiden, så er en cuff et rigtigt godt bud. To ens cuffs i enkelt design på hvert håndled giver et rigtigt råt warrior-look, mens en opsigtsvækkende cuff på det ene håndled nok skal live ethvert outfit op…

(billeder fra de respektive webshops og facebook.com)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vovet vinterhvid