Glædelig jul

Dagens outfit: Juleaften

Cardigan fra By Corpus, kjole fra By Second Female, halskæde købt i Prag, strømpebukser fra H&M, sorte wedges fra Føtex.

Mit juleaftensoutfit skulle opfylde mange behov: Det skulle være behageligt, men pænt. Det skulle gøre, at jeg kunne stå i køkkenet og filetere appelsiner, lave ris a la mande og vaske op. Og så skulle det ikke stramme, så der var plads til masser af and, flæskesteg og brunede kartofler 🙂 Jeg synes, jeg klarede det meget godt med dette outfit 🙂

Når jeg får tid, vender jeg tilbage med et julegave-indlæg. Nu skal der spises! Vi tilbringer juledag hos min moster, hvor den står på forårsruller, won ton-suppe og alskens andre godter. Mmm!

4 kommentarer

 • Hej søde maria 🙂
  Jeg undrede mig sådan over at der var så mange der havde kigget på min blog via din blog, men så så jeg jo at jeg var på idn blogroll 😀
  Hvilket faktisk undrede mig lige så meget…Når men jeg lavede en hurtig søgning her på siden for at se om jeg engag havde “skrevet mig op” til at komme på, men det har jeg ikke :S¨
  Må man spørger om du ved hvordan jeg er kommet på? Og jeg er selvfølgelig MEGET glad for at være på ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Caroline,
   Jamen, det er ikke kun folk, der “beder om det”, der kommer på min blogroll… Blogs, jeg falder over – enten via alm. surfing eller via kommentarer – kommer også på min blogroll… Som mange andre bloggere, så har jeg ingen regler om, at man skal bede om det, linke igen til mig eller være x antal måneder gammel. Min blogroll har fra start af været åben for alle, fordi jeg gerne vil hjælpe folk på vej 🙂 Jeg ved, rigtig mange bruger min blogroll til at opdage nye blogs, så derfor er den så lang 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  hvor sjovt, jeg havde præcist den samme kjole på juleaften, dog med en bikerjakke og gladiator stiletter istedet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Pudsigt! Og go’ stil 😉 Det er en rigtig anvendelig kjole, som jeg har brugt flittigt her i juletiden!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul