Dree-licious

Dagens outfit: Med overtøj

Briller fra Gina TricotxSynoptik (gave), camel cashmere-uld tørklæde fra H&M Men, sort frakke med lynlåsdetalje fra COS, taske med nitter fra Friis & Co. (gave), grå tee fra Acne, cardi fra by Corpus hos Urban Outfitters, jeans fra Gina Tricot og støvler fra Friis & Co.

I dag kom min mor til København for at juleshoppe med mig. Min lillebror havde også sneget sig med, så det var en dejlig overraskelse 🙂 Jeg kan stadig ikke blive helt vant til, at min lillebror er blevet en 17-årig knægt med dyb stemme, hang til kaffe og kemi på A-niveau!

Dagens første punkt på dagsordenen var at kigge forbi Synoptik for at få rettet mine briller. Jeg er rigtig glad for dem, for de er med letvægtsglas og antirefleksbehandling, hvilket gør dem meget mere behagelige end mine gamle hinkesten. Jeg skal bare lige blive vant til mit look med sorte, markante briller… Jeg ligner jo fancy, hip person fra medie/kommunikations/reklame/designbranchen! (At jeg så rent faktisk arbejder inden for kommunikation er en anden sag!)

OG så skulle Bloglovin vist gerne virke! Så sig gerne hej, hvis I læser dette via Bloglovin 😀

26 kommentarer

 • Nina

  yes bloglovin’ loves you again 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂 Det virker sgu’ !

  Forsat god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej fra Bloglovin! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker frakken 🙂

  //Julie
  PS. Hej 😉
  PPS. Jeg læser dette via bloglovin’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej og læser via bloglovin 🙂

  Den jakke er virkelig fed!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Super! Fedt at det endelig virker! Og tak for jakke-kompliment 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Phie Lindholm Buechek

  hej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Super fed frakke. Hvad har du givet for den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak. Jeg gav 1400 kr. for den.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   er det hvad den koster i COS eller har du givet mere for den ?? spørger fordi jeg godt vil finde den på nettet brugt eller lign…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps. 1400 kr. var prisen i COS 🙂 Håber, du finder frakken – den er helt klart et af mine bedste køb nogensinde 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne

   ok tak for info 🙂 Er den egentlig TTS ?? Har hørt den sku være lidt oversize..er normalt 38..ihvertfald ikk mindre. og det er en 38 jeg har mulighed for at købe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, den er en smule stor i størrelsen.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  hold da op – du er da vist nærsynet 🙂 jeg er nærsynet på det ene og langsyns på det andet. haha… det ser også spøjst ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps! Jeg er -10 og -10.75, så jeg er MEGET nærsynet 🙂 Kan god forestille mig, at det ser spøjst ud med briller, hvor det ene glas er til langsynethed, mens det andet er til nærsynethed 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ignorerer pænt alle sne-prognoser fra DMI!) – og så er jeg jo stadig svært glad for min frakke fra COS Men ih, Zara-frakken, som Elin Kling for nyligt har flashet, er så fin: Camel kombineret med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har allerede min dejlige frakke fra COS, men endnu en fin frakke ville da bestemt ikke skade – bare for variationens skyld Som I […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dree-licious