All white, all summer

Inspiration til nytårsmake-up

UK Vogue December 2010 – make-up af Lisa Eldridge

Kan nogen stave til s-t-r-e-s-s?! Hr. kæreste og jeg har de sidste par dage malet og flyttet hans ting op i vores nye lejlighed – mit flyttelæs kommer først i næste uge – og jeg har ikke pakket ned endnu! Udover ømme arme og malerhjerne har hr. kæreste oven i købet fået hoste, ondt i halsen og hovedpine 🙁 Han skal have lov til at hvile sig, så han bliver rask til nytårsaften, så det betyder, at jeg lige må tage styringen mht. til nytårsmaden. Vi skal i år holde nytår hos hr. kærestes ven på Østerbro. Vi bliver 10 i alt, og alle skal hjælpe med mad og drikke. Vi skal have hjemmelavet kransekage, hjortecarpaccio og suppe surprise med – og jeg skal sørge for alle indkøb!

Det betyder desværre, at jeg ikke får tid til at shoppe et nytårsoutfit, så jeg må gøre godt med det, jeg har… Jeg gad ellers godt lige have tid til at jagte nogle stjernepailletter, for så ville jeg kreere et fint pailletlook a la det øverste, som Lisa Eldrige viser på billedet nedenunder.

Se, hvordan du laver det øverste look her. Og hun flasher selvfølgelig den fine ring, som jeg har savlet over her.

Så pailletlooket må blive en anden god, festlig gang… Hvordan kommer jeres nytårslook – tøj, hår, make-up og sko – til at se ud? Do tell! Det kan jo være, at vi inspirerer hinanden 🙂

(billeder fra youtube.com og thefashionspot.com)

16 kommentarer

 • Laura

  Jeg må ud at finde nogle stjerner til morgendagens make-up – har du været heldig med at finde stjerner?

  Held og lykke med det hele og god bedring til kæresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, jeg fandt nogen! I sådan en forretning, der sælger festpynt 🙂 Og hr. kæreste har det heldigvis meget bedre i dag 😀
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg regner med at hoppe i en sort one-shoulder kjole fra Vila (sommerudsalg, 75 kr.) og have sølv på neglene. Make-uppen er ikke bestemt endnu, men det kunne muligvis godt være der, der kom lidt knald på farverne. Ellers går man aldrig galt i byen med mørke smokey eyes. Måske det bare er lidt kedeligt at være all black?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sølvnegle lyder fint! Det overvejer jeg også… Smokey eyes behøver jo ikke at være sorte… De kan også være lilla, blå, grå…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih det er virkelig en fin makeup med stjernerne. Den kunne jeg også være fristet til at kaste mig ud i. Jeg vil dog bruge lim fra kunstige øjenvipper til at lime dem fast med, da jeg ikke syns at lipgloss er nok til at de bliver siddende hele aftenen.
  Godt nytår!
  frkforsom.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg regner også med at bruge falsk øjenvippelim 🙂 Jeg fik nemlig noget i julegave! Og godt nytår til dig også!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin inspiration. Tak for det 🙂
  KH Louise
  http://www.gingerliv.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, min kæreste blev mega syg sidst vi flyttede. Det endte med at han måtte ligge sammenkrøbet på sofaen mens vi andre slæbte.

  Sjovt med stjernerne…

  http://www.spoonyacedia.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ej, hvor surt 🙁 Måske jeg skulle lægge mig syg, næste gang vi skal flytte 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Der er stjernepailletter i Føtex (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Inspiration til nytårsmake-up […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] ting til nytårsmenuen! Nogle af stjernerne bliver brugt til festmake-up, som jeg har skrevet om her, og resten bliver til bordpynt – så det hele kommer til at […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg limede dem fast med lip-gloss. Det fungerede fint men limen fra falske øjenvipper, er nok noget bedre.
  Her er resultatet: http://danishfashionblogger.blogspot.com/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All white, all summer