Jule-lækkerier

Marcipan-nougatsnitterne med revet appelsinskal er lavet efter en opskrift fra ALT for damerne. Opskriften på vanillekransene er fra et madmagasin. Flødebolle-opskriften finder du hos whynotblog.
Som sagt stod den på julebagning på min og roomies’ matrikel på Nørrebro i forgårs. Vi æltede, smeltede, formede, rullede og bagte til den helt store guldmedalje. Det var hårdt, men mest sjovt og hyggeligt 🙂
Her er et par snapshots fra køkkenet. Det er roomie, der er fin med kager i krukke omviklet med julebånd 🙂 Til lejligheden lånte jeg hr. kærestes kødhakker, sådan en dims har jeg aldrig brugt før – det var sjovt! Og for at være ekstra julet tilsatte vi rød farve til nogle af flødebollerne!
Vi har lavet så mange julegodter, at jeg nærmest har set mig mæt på sagerne med øjnene og nærmest ikke orker at spise det… Kender I ikke den fornemmelse? Men mon ikke hr. kæreste og kolleger kan hjælpe os med at gøre indhug på det 😉
Hvor er I totalt overskudsagtige. Det ser virkeligt lækkert ud. Specielt flødebollerne med det røde skum 🙂 Er det rødbede? Må prøves 🙂 Kan godt forstå, du har set dig mæt på det. Og så skal man jo liiige smage undervejs 🙂