I need a camel sweater

Min ønskeliste anno 2010

Som mange andre bloggere er jeg også blevet bedt om at vise min ønskeliste frem… Jeg har det lidt svært med at fabrikere sådan en liste, for hvis jeg virkelig har brug for noget, så køber jeg det selv…

Og dét, jeg ikke lige har råd til, har dem i min gavekreds heller ikke råd til, så det er dybt urealistisk at skrive en rejse til Vietnam eller en Balenciaga-taske på – selvom det også er noget, jeg ønsker mig MEGET 😀

Så her er min helt ucensurerede ønskeliste. Min omgangskreds kan bekræfte, at de har fået den tilsendt. Og de, der ikke har modtaget den, kan jo kigge med her 😉

Numrene er btw ikke et udtryk for en prioriteret rækkefølge, men blot så det er nemmere at få overblik…

1. Sengetøj fra H&M Home. Tidligere på efteråret var jeg til åbningsfest hos H&M Home, og der fik vi lov til at vælge en gratis ting. Jeg valgte et blåt sengesæt, og det er jeg simpelthen blevet så glad for, så vil gerne have (mindst) et mere…

De har sådan nogle smarte “skjulte” huller oppe i hjørnerne, så når dynen klumper sammen inden i  betrækket, kan man nemt få det på plads via hjørnehullerne. Easy access, jeg er fan!

Betrækket kan fås i H&M Home på Amagertorv i København eller her.

2. Badekåbe i frotté. Jeg har i flere år haft sådan en sag på min ønskeliste, men har aldrig fået én. Nok fordi den er for grim og magelig. But I want it anyway 😀

3. Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro. Jeg er lidt kontrær, så min næste telefon skal ikke være en iPhone… Har altid været en Sony Ericsson-pige, og denne fikse sag er et meget godt bud.

4. Jamie Oliver Speed Peeler. Jeg har (havde) sådan én, men den er på mystisk vis forsvundet 🙁 Kan ikke leve uden den… Hvordan skal jeg ellers skrælle kartofler og gulerødder på mest effektiv vis?

5. Øjenskygge fra MAC i farven “Satin Taupe”. Jeg elsker taupe øjenskygger, og mange af jer har anbefalet netop denne øjenskygge. Må’ ha’!

Kan købes hos MAC-standen eller i Magasins webshop.

6. Lipikar Huile fra La Roche-Posay. Jeg bruger allerede denne badeolie, men er lige ved at løbe tør. Det ville være rart med en refill 🙂

Badeolien kan købes på apoteker eller hos yourskin.dk.

7. Cicaplast fra La Roche-Posay. Lige siden, jeg så denne video hos makeup-artist Lisa Eldridge, har jeg gerne ville prøve denne creme. Den reparerer skadet hud, men fungerer samtidig som en primer. Smart!

Fås på apoteker eller hos yourskin.dk.

8. Optisk mini-mus. Til tider bliver jeg ret træt af touchpad – især når jeg arbejder i Photoshop – så en lille handy mus ville passe perfekt til min netbook.

Den viste mus er fra avxperten.dk, men noget lignende kan også gøre det 🙂

9. Kalender med udskiftelige ark. Den viste er fra Mulberry, men enhver fin kalender, der passer ind i konceptet er fint med mig.

10. Abonnement på enten Elle, Cover eller Eurowoman. Jeg abonnerer på Costume, og jeg kunne godt tænke mig at få et andet modeblad sendt til min postkasse. Alt efter, hvem der nu har et godt tilbud, kan det blive et af disse tre.

11. Mangodeler. Useless kitchen gadget – eller totalt uundværlig for mangoelskeren? Jeg er helt sikkert på det sidste hold 🙂

Jeg har set dem i Føtex, og den viste er fundet her.

12. Pensel fra MAC nr. 217. Min søster har denne, og it freakin’ rocks! Perfekt til at påføre et let strøg af øjenskygge og blende skarpe linjer ud.

Kan købes hos MAC-stande eller i Magasins webshops.

Det var vist, hvad jeg kunne vride ud af ønsker… Hvad har I på jeres ønskeliste?

(billeder fra emmers.dk, harbenware.co.uk, aboservice.dk, cover.dk, elle.dk, callas.dk, avxperten.dk, wishlisting.com, shop.magasin.dk, mulberry.com, shop.hm.com, laroche-posay.com, yourskin.dk og shop.telia.dk)

12 kommentarer

 • Mht valg af kalender, så kan jeg anbefale filofax! Har haft min i 1 år nu og den er så rar. Kan godt lide at man kan se 1 uge ad gangen og at man kan få så meget tilbehør til den. Elsker det der alt-i-en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M. Nielsen

  Jeg har også et sæt sengetøj fra H&M Home og jeg undrede mig godt nok over de huller der, så dem fik jeg syet sammen. Det skulle jeg så ikke have gjort, for min dyne den glider da rundt hele tiden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hehe! Første gang jeg så det, så synes jeg også, det virkede ret mystisk… Men det er jo skidesmart 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ønsker mig en helt masse dyrt, så håber da jeg får noget af det 😉 bl.a. en Mulberry Alexa, Ysl ring, Chanel neglelakker, en Dior parfume, smykketræer fra Menu og et par cd’er/dvd’er. 😀 Kan ikke vente!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder som nogle god ønsker! Jeg tror dog aldrig, at jeg ville få en Alexa i julegave… Desværre 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://fashionavecnanna.blogspot.com/2010/12/nskeseddel.html

  her er min “ønskeseddel” anno 2010…
  jeg syntes altså det er svært at finde ønsker og ender altid med at glemme de ting, som jeg faktisk går og mangler 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det gør jeg også… Jeg prøver at notere det i løbet af året, men glemmer det altid!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik endnu en taupe øjenskygge i julegave… Kan I gætte hvilken? I kan få et hint her Kategori: DULLEGREJ Tags:benefit, DULLEGREJ, Lancôme, make-up, øjenskygge 0 I like […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vil bare lige sige, at da jeg havde fået nogle grimme kemiske forbrændinger i ansigtet, så var nr. 7. Cicaplast fra La Roche-Posay min ultimative redning!
  Den er helt fantastisk, så hvis ikke du har fået den i gave, så kan jeg klart anbefale dig at købe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det lyder meget lovende! Den skal jeg helt sikkert ud at købe…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fik endnu en taupe øjenskygge i julegave… Kan I gætte hvilken? I kan få et hint her Mode Med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need a camel sweater