Dagens outfit: Katteskjorte og læderbukser

Pink party pout

“Pink Nouveau” fra MAC hos Magasin, “Insolente” fra Chanel hos garden.co.uk, “Retro Pink” fra Bobbi Brown hos Magasin, “Princess Pink” fra Michael Todd hos love-makeup.co.uk, “Grenadine” fra Clarins hos garden.co.uk, “Nice Knickers” fra Benefit hos HQhair, “Roman Holiday” fra NARS hos HQhair, “Pouty Petal” fra ELF og “Rose Quartz” fra Max Factor hos nelly.com.

Jeg synes lidt, at pink læbestift er en skræmmende størrelse… Faktisk mere skræmmende end rød! For det kan godt være, at der er risiko for at ligne en klovn, når man påfører rød læbestift, men når den pink kommer på, så er der potentiale for at ligne en overstadset dulle på den dårlige skinke/trunte-måde. Og det er på en eller anden måde værre i min bog…

Men frøken Bosworth gør da den der pink farve ret buzzworthy! Men med tilbageskrabet hår og den resterende makeup holdt enkel, så er man måske heller ikke ude i skinke/trunte-territorie… Har I nogle godt tips og tricks til at bære pink læbestift?

(billeder fra thefashionspot.com og de respektive webshops)

6 kommentarer

 • Jeg har lige fået en pink læbestift fra Mac af min kæreste, men ikke rigtig fået den brugt endnu, da jeg synes den kan virke meget dullet og “her kommer jeg” agtig. Nu ved jeg at jeg bare skal gøre som Kate, så kan det jo nok ikke gå helt galt 🙂

  Kig forbi min blog hvis du har lyst, den handler om min stil og mit nye liv i Berlin http://www.Linettescloset.wordpress.com

  – Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sikke en sød gave 🙂 Og ja, hvis du gør som Kate Bosworth, så er chancen for at blive alt for dullet minimal 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvad sker der for hendes øjne? Har de hver sin farve eller er det bare billedet der er gået noget galt med?? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Kate Bosworth har en prik af brun farve i sit ene øje… Ellers er de begge blå 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er en flot farve til Kate, er dog ikke sikker på at alle ville kunne bære en pink farve på læberne. Jeg kom til at kigge på hendes øjne – vildt at de har forskellige farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Katteskjorte og læderbukser