Kommende køb: Draperet nederdel

3.1 Phillip Lim ss11

Amerikanske 3.1 Phillip Lim har kreeret en smuk, smuk ss11-kollektion, der emmer af inspiration til mit – og måske jeres 😉 – sommer-look. Selvom farvepaletten af nude, kornblomstblå, cognac, hvid og et stænk sort er fin, så er det faktisk ikke den, jeg vil gøre efter. Jeg vil style og mikse materialer a la 3.1 Phillip Lim! En transparent skjorte under en tynd strik – hvor skjortekraven selvfølgelig titter frem – kombineret med baggy lædershorts. En slouchy tee med en blazer. En skarp, enkel kjole kombineret med en læderkrave. Feminine pailletter sat sammen med råt læder. The list goes on! Jeg kunne endda også finde på at sætte mit hår op og krølle sideskilningstotten, som det blev gjort på modellerne på catwalken 🙂

Hvilken ss11-kollektion inspirerer dig? Do share, så vil jeg helt sikkert tjekke kollektionen ud 🙂

(billeder fra thefashionspot.com)

3 kommentarer

  • Uh, jeg synes farvekombinationen af beige og kornblomstblå er rigtig fin. Det fungerer supergodt i sættet med de blå shorts! Det kunne jeg i hvert fald godt finde på at efterligne til sommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] er jeg nok stærkt inspireret af 3.1 Phillip Lim’s ss11-kollektion, som jeg har blogget om her. Nu skal sommeren bare komme, så jeg ikke behøver at gemme den tynde strik bag en cardigan! […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommende køb: Draperet nederdel