Cat eye

3-i-1 bh fra Hunkemöller Bodique

Billedet er lånt af Ann-Sophie fra Udtryk.

Lige så snart jeg er færdig med at flytte, så skal jeg ud på en tiltrængt shoppetur! Jeg skal blandt andet spejde efter denne smukke bh fra Hunkemöllers fancy-linje “Bodique”, som jeg har set hos Ann-Sophie. Normalt er bh-shopping ikke min yndlingsbeskæftigelse: Jeg har en trofast model fra H&M, som jeg har købt i fem forskellige farver – men nu da jeg har slidt dem op, så bliver de selvfølgelig ikke produceret mere 🙁 Derfor er det godt, at nogen kan gøre benarbejdet for én 😉 Ann-Sophie kalder smukt denne bh for et kinderæg, da den kan bruges på tre forskellige måder: Som almindelig bh, som stropløs og med en fin krave, der kan titte frem. Ren win! Og så til 399 kroner for en 3-i-1 bh, det er da ganske rimeligt!

Hvis I ikke kender Udtryk, så klik da ellers lige forbi og besøg! Udover at sætte pris på smukke ting og klæder, så sætter hun også pris på smukke ord og formuleringer. Ren fornøjelse!

(billede fra udtryk.wordpress.com

7 kommentarer

 • Jeg fik helt hjertebanken af dine fine ord, Maria! Tusind, tusind tak.

  Hav en dejlig dag!

  Kærligst,

  Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Var forbi for at kigge på denne fine sag:) MEN den hunkemöller der plejede at ligge på strøget ved jorcks passage… var væk!
  Kunne i hvert fald ikke finde den, der hvor den lå før i tiden???
  Ved du om der ellers ligger nogle inde i byen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   What?! Er den væk! Den står da stadig på deres hjemmeside… Så må jeg tjekke den på Amagerbrogade…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så er hun ovenikøbet også rigtig sød 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg selv har læst den… Jeg kombinerede t-shirten med en blondekrave, som jeg har skrevet om her. Synes, det blev ret fint, hvis jeg selv skal sige det Kategori: OUTFIT Tags:kraver, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cat eye