Elin Kling for H&M

Bright eyes ss11

I den kommende sæson vil jeg helt klart eksperimentere med øjenskygger i klare farver! Jeg er lidt angst for at ligne en klovn, men med inspiration fra ss11-kollektionerne så tror jeg faktisk godt, at jeg kan worke looket… Et let strøg af farve hen over øjenlåget a la Oscar de la Renta, en tyk eyeliner i to nuancer i cat eye-style som hos Loewe eller en farveprik i øjenkrogen inspireret af Doo.Ri.
1. Øjenskygge-duo fra NARS i “Rated R” hos HQHair.com, 2. Grøn øjenskygge fra Sugarpill i “Midori” hos love-makeup.co.uk, 3. Color Icon øjenskyggepalette fra Wet n Wild i “Pride” hos nonpareilboutique.com, 4. Gul øjenskygge fra MAC i “Goldenrod” hos love-makeup.co.uk, 5.  Øjenskyggepalette fra INK by Dennis Knudsen i “Blossom”, 6. Øjenskyggepalette fra Sugarpill i “Burning Heart” hos love-makeup.co.uk, 7. Limegrøn øjenskygge fra MAC i “Bitter” hos love-makeup.co.uk, 8. Mat, rød øjenskygge fra Topshop i “Painted”, 9. Øjenskyggepalette fra Sleek i “Acid” hos alicejohavesentials.nl, 10. Lilla øjenskygge fra Clarins i “Vibrant Violet” hos matas.dk, 11. Metallic, turkis øjenskygge fra L’oreal i “Aquadisiac” hos matas.dk, 12. Grøn øjenskygge fra Bourjois i “Vert Petilant” hos HQHair.com, 13. Øjenskyggepalette fra NYX i “St. Lucia” hos love-makepo.co.uk og 14. Øjenskyggeduo fra Topshop i “Yellow/Pink”.

Og som et P.S. kan jeg nævne, at én af mine yndlings Youtub’ere har lavet en video om det farverige ss11-look. Se videoen her.

(billeder fra elle.com, style.com og de respektive webshops)

http://www.love-makeup.co.uk/sugarpill-cosmetics-colour-palette-burning-heart-p-4582.html

7 kommentarer

 • Jeg tror at det bliver så lækkert til sommer med nogle pang-farvede øjenlåg, jeg glæder mig i hvert fald til at eksperimentere lidt! Jeg blev også mega inspireret af Pixiwoo http://www.youtube.com/watch?v=1ikmb-2yGZ0

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Yay, én der også skal eksperimentere med pangfarver! Vil linker endda til den samme video 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, hvor sjovt, det opdagede jeg slet ikke. Syntes ellers at jeg havde læst det hele igennem!!! Men ja, jeg blev også så inspireret af Pixiwoos video, og så så jeg dit blogindlæg, lækkert! Men hvor er det fedt at du også laver videoer, elsker at se dem: )

   -Merete
   asinstyle.blogspot.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh sikke lækkerier. God forårs-kickstarter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har samme plan om at eksperimentere. Har været hjemme i mors gemmer og har fået en masse øjenskygger, så nu er det bare at gå i krig 🙂

  btw. Du laver altså de fedeste billedecollager, I dig it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er da en god idé at gå gennem sin mors gemmer! Min mor vil dog højst sandsynligt ikke af med sine… Og tak for rosen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elin Kling for H&M