Dagens outfit: Kattekjole med blondekrave

Chic Chanel chicks

Tre af mine yndlingsstarletter var selvfølgelig at finde på første række til Chanel’s nyligt afholdte haute couture-show i Paris. Og naturligvis var de alle klædt i Chanel 🙂 Jeg synes, de alle tre ser helt sublime ud, men Kirsten vinder denne for mit vedkommende. Navy og sort er en af mine yndlings farvekombinationer – og hendes flotte frisure og orange læber fuldender looket. Så fint!

Hvem er din favorit: Kirsten Dunst, Alexa Chung eller Diane Kruger?

(billeder fra thefashionspot.com)

14 kommentarer

 • Selvom de alle tre ser fantastiske ud må jeg også sige, at Kirsten gør det bedst. Hendes look er gennemført!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er normalt ikke en stor fan af Alexa, men den kjole er altså for lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tre stillige damer. Jeg elsker Kirsten Dunst’s stil fordi den er enkel, feminim og lidt bohemet.
  Dog er Diane Krugers nude farvede kjole virkelig fin. Vanessa Paradis var også med til showet, og jeg har altså ent ting for smukke franske mademoiselles, men synes hun denne gang var lidt kedelig i “tøwet”, se fx. her: http://www.eurowoman.dk/mode/rod-lober/se-billeder-fra-chanels-couture-show-i-paris/?subarticle=2#article

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg synes, VP var lidt for casual til anledningen…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexa 😀 Hun er næsten altid min favorit.. 🙂 Men det er fint det hår Kirsten Dunst har..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Alexa er næsten også altid min favorit… Bortset fra når Kirsten Dunst er på banen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Jeg er ret vild med Kirstens look. Kjolen er selvfølgelig smuk, men det er hun sørme også, og man får jo næsten lyst til at prøve med pangfarver til læberne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, jeg er dog ikke sikker på, at jeg kan bære orange lige så godt som Kirsten!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være Diane Kruger.
  Jeg er vild med glitter og nude, og jeg syntes det er rigtig flot sammen her. Jeg syntes at Alexa Chung er meget flot (as always) men syntes at det hvide stykke går lidt for meget ud i siden og for lavet en mærkeligt udseende form.
  Kirsten Dunst er altså også flot. Navy og orange er jo meant to be! Men syntes stadig at Diane Kruger løber af med sejren 😉

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Alexa Chung er super flot på ovenstående billede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Kattekjole med blondekrave