Monsieur Dressup

Dagens outfit: Grå strik og sorte bukser

Strik fra H&M, bukser fra Zara og wedges fra Føtex.

Både strik og bukser er købt for nyligt på udsalg. Strikken har I måske set på en del andre bloggere? Sorte bukser har jeg manglet i et stykke tid, så jeg var glad for endelig at falde over et par, som jeg gad smide penge efter. Jeg har altid rynket lidt på næsen over betegnelsen work wear, men nu er jeg selv én, der opererer med det. Man har jo et standpunkt, til man tager et nyt 😉

13 kommentarer

 • Er de wedgets købt i Kvickly for nylig? Og er de gode? Jeg har et lignende par fra en rigtig skobutik, men så tilfældigt i denne uges tilbudsavis fra Føtex, at man kunne få et par enkle og ret fine wedgets til 150 kr. Not bad. Bare et tip til de andre læsere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nej, som jeg har skrevet i indlægget, så er mine wedges fra Føtex… Men også købt for 150 kr. på tilbud 🙂 Så hvis andre leder efter et par, så er det da med at komme afsted ned i Føtex!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Strikken klæder dig super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt med work wear. Det lyder kedeligt, 1980’eragtigt og oser meget lidt af fest og farver. Især de sorte bukser kan være svære. Leder pt. selv med lys og lygte efter nogle og skulle måske stikke snuden inden for i Zara. Du ser nu brandgodt ud i din version af work wear og det er vel det, det handler om: At finde den version inden for genren, man ser bedst ud i.

  De bedste hilsner Barbara
  http://www.ibeingme.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, work wear er desværre sjældent særligt ophidsende – men til tider nødvendigt… Du har helt ret, det handler om at finde det, man ser bedst ud i – og som man stadig kan lade sin personlige stil skinne igennem i 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor har jeg først opdaget din blog nu ..
  den er vidunderlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak! Hvor er det sødt sagt 😀 Jeg håber, du har lyst til at blive hængende 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Meget fint – og siden du er blevet “en af dem” med work wear er der meget god inspiration/fristelser på asos under working wardrobe.. http://www.asos.com/Women/Working-Wardrobe/Cat/pgecategory.aspx?cid=8309
  Formentlig ikke nogen nyhed for dig, men i alle tilfælde mindede dit indlæg mig om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak for linket! Det er helt sikkert inspiration, jeg kan bruge til noget!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai M.

  Hej Maria,
  Jeg synes at du har en mega fed blog, men på tiden har du som regl altid brillerne på:/ synes at du ser meget bedre ud uden de store briller!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Mai,
   Tro mig! Hvis jeg kunne, så gik jeg heller ikke med briller… Sagen er bare den, at jeg er -10 på hvert øje – dvs. jeg er meget nærsynet og nærmest blind… Mine øjne har desværre ikke godt af at gå med linser hver dag – ellers bliver mine hornhinder ridset og slidt før tid. Så ca. hver anden dag bliver jeg nødt til at gå med briller for at skåne mine øjne. Og fordi jeg er så nærsynet, som jeg er, kan jeg ikke gå med små, fikse briller 🙁 Desværre hænger jeg på kæmpe hinkesten for at få fuldt udsyn! Så ja, på dette punkt vægter jeg min sundhed frem for mit udseende, hvilket jeg helt sikkert synes, man bør gøre 😉 Jeg bliver jo nødt til at passe på mine øjne – har jo kun ét par, som gerne skulle holde hele livet 😉
   Håber, det var svar nok 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Dagens outfit: Grå strik og sorte bukser […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monsieur Dressup