Printede tees fra Gina Tricot

Dagens outfit: Konnichiwa-katte med krave

Bh med blondekrave fra Hunkemöller Bodique, tee fra Gina Tricot, cardigan fra COS, jeans fra Kate Moss for Topshop og wedges fra Føtex.

I kom med mange gode gæt, og her har I svaret: Det var t-shirten med katte, der kom med mig hjem. Kattene er i velour, og jeg kan ikke lade være med at ae dem engang imellem. Er det for weird? 😀 Min kollega synes, at de ligner maj-kattene fra Halfdan Rasmussens ABC – kan det passe? Det er jo en krig siden, jeg selv har læst den… Jeg kombinerede t-shirten med en blondekrave, som jeg har skrevet om her. Synes, det blev ret fint, hvis jeg selv skal sige det 🙂

26 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Printede tees fra Gina Tricot