Godt nytår!

Dagens outfit: Nytårsaften

Blå-grøn top med sølvpailletter købt i New Yoker, grå tank top indenunder fra Only, cardigan fra Uniqlo, nederdel med stor flæse i siden fra LanvinxH&M, sorte strømpebukser fra H&M og sorte pumps med nitter fra Din Sko.

Flytning og nytårsprep efterlod ikke meget tid til at finde på et nytårsoutfit… Så jeg måtte grave i gemmerne, og jeg blev faktisk meget glad for det færdige resultat! Alt for ofte har vi det måske med at styrte ud og købe noget nyt i anledningen af en festlig lejlighed, men det er nu lige så godt at reworke og revampe de garderobegodter, vi alligevel ligger inde med i forvejen…

Fordi alt tøjet var “gammelt”, så tænkte jeg, at jeg ville prøve noget nyt med min make-up. Inspireret af Lisa Eldridge, satte jeg sølvstjerner på mit ene kindben ved hjælp af falsk øjenvippe-lim. Jeg havde også fået et par falske øjenvipper fra MAC med tilhørende lim af mine lillesøstre, og de skulle da også på! Har aldrig prøvet falske øjenvipper før, så det krævede et par forsøg, før det sad helt rigtigt. Til gengæld holdt de hele aftenen! Fordi min make-up var så vild, holdt jeg resten ret enkelt: Lidt brun øjenskygge for at give lidt dimension og en smule creme blush til at give kinderne farve.

Hr. kæreste stod allerede og trippede utålmodigt, så håret blev baret fønet med en klat mousse (med hovedet nedad) og krammet med en smule voks for at give tekstur. Oooog afsluttet med hårspray, så det kunne holde hele aftenen 😉

Et festligt, glitrende look – til en festlig, glitrende aften 🙂 Jeg vender tilbage senere på dagen med lidt billeder fra selve festen…

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår!