Farvel, 2010... Halløj, 2011!

Falske øjenvipper

1. Fra Depend “Nr. 8” hos matas.dk, 2. Fra Girls With Attitude “Teasing Temptress” hos HQhair.com, 3. Fra E.L.F. “Natural Lash Kit”, 4. Fra Paperself i “Peony”, “Peach Blossom” og “Horses” hos ASOS, 5. DUO Eyelash Adhesive (lim) i “clear” (blå pakke) og “dark” (rød pakke) hos cocktailcosmetics.co.uk, 6. Fra Girls With Attitude – Burlesque Beauty i “Showtime” hos nelly.com, 7. Fra Ardell DuraLash “Starter Kit” hos cocktailcosmetics.co.uk, 8. Fra Red Cherry “606” hos love-makeup.co.uk, 9. Fra M-Cosmetics i “Party” hos matas.dk, 10. Fra Shu Uemura i “Black Leather” hos spacenk.co.uk, 11. Fra Japoneqsue i pink hos HQhair.com, 12. Fra Make Up Store i “Glam”, 13. Fra NYX i “Super Power” hos cocktailcosmetics.co.uk, 14. Fra Paperself i “Peacock” hos Browns, 15. Illamasqua i “Limited Edition Diamante” hos ASOS, 16. Fra MAC i “34” hos Magasin og 17. Fra Hanne Bang Cosmetics i “116 Black” hos smartgirl.dk.

Jeg er ikke sådan én, der går op i deciderede nytårfortsætter, men i det nye år vil jeg helt klart bestræbe mig på at gå mere med falske øjenvipper. Især efter min meget vellykkede oplevelse med dem nytårsaften! Jeg vil måske ikke hoppe ud i de helt ekstravagante med fjer, rhinsten og papirklip, men et par velvalgte falsies, kan fuldende et look, som selv den bedste mascara ikke kan komme op på siden af…

Hvis I mangler lidt hjælp til at prøve falsies, så kan jeg anbefale jer at ty til min yndlings Youtub’er Lisa Eldridge, der har lavet en udmærket video om emnet. Se den her.

Og så husk, at practice makes perfect 😉 Sæt jer ned foran spejlet en dag, hvor I har god tid og øv jer. Ikke noget med at stå fem-minutter-i-fest og fedte med stadset, hvis I er newbies – been there, done that!

(billeder fra de respektive webshops)

8 kommentarer

 • Jacqueline

  Jeg bruger også altid falske øjenvipper, når jeg er til fest. I starten var jeg virkelig dårlig, men øvelse gør mester, og nu kan jeg smide dem på, på under 30 sek 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Så må jeg jo blive ved med at øve mig, så jeg også kan gøre det på 30 sek. 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde falske øjenvipper fra Elf på nytårarsaften, og jeg tænkte præcis det samme – det her skal jeg da bruge MEGET mere! Kan i øvrgit sagtens anbefale dem; jeg brugte det par, der hedder “Dramatic Lash Kit”, og de er super fine og selfølgelig billige – ca. 13 danske kroner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har prøvet dem fra elf før (dem alle sammen), og hvis jeg skal være helt ærlig så synes jeg at de er de dårligste jeg nogensinde har prøvet, ja de er billige, men prøv så lige at se her http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160510601436&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_2641wt_907, de er hvad man kalder billige, og de er også mine yndlings. Så er det bare om at købe en god lim til dem. Min yndlings er “DUO adhesive” fra mac, der er bare ingen lim der kan slå den. Jeg skrev faktisk bare det her for at sige at det kan gøres bedre end, selv elf. Så jeg håber at nogen kan bruge det til noget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet! DUO-limen er også en favorit her!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor køber I (foruden lige det link) jeres øjenvipper henne? Jeg står og skal købe nye ind til min mand, som er fotograf, og nu kan jeg ikke finde det sted, jeg plejer at være så glad for… suk… hvis I i øvrigt har lyst til at se lidt fed make up med forskellige slags øjenvipper (som jeg nu mangler 🙁 ), så tjek vores hjemmeside http://www.lassebaltzer.dk/wordpress, hvor der er ved at være en del forbi, som bruger øjenvipperne….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har ikke rigtig nogen præferencer, men så ofte bruger jeg dem heller ikke!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel, 2010... Halløj, 2011!