Dagens outfit: Nytårsaften

Farvel, 2010… Halløj, 2011!

1. Temaet for maden var nordisk mad, og hr. kæreste og jeg stod for forretterne. Det blev til en fiskesuppe fra Bergen… 2. … og hjortecarpaccio med rugbrødscroutoner og estragonmayonaise. Ikke noget jeg umiddelbart ville servere til nytår, men det var sindssygt velsmagende og lækkert! 3. Hr. kærestes tre venner stod for hovedretterne, som var en ren kødfest! På billedet ser I smørmøre svinekæber med enebær og fantastisk sauce, forloren perlebygsalat (det er bulgur :)) og jordskokmos. Derudover var der lammekølle, stegt hjortemørbrad, perlehøne med julesalat og kastanjer, rødbedebøffer, glaserede rødbeder og ovnbagte grøntsager, kålpuré og tyttebær. Det var vanvittigt godt! 4. Der var rigelige mængder af bordbomber, konfetti og serpentiner. 5. De obligatoriske grimme solbriller. 6. Mine isbjørne-drinks faldt i god jord!. 7. Is til dessert a la de fire nordiske årstider: Pistacie for forår, nougat for sommer, chokolade for efterår og vanille for vinter. 8. Kransekage bagt af hr. kæreste og mig 😀

Jeg havde simpelthen sådan en god og hyggelig nytårsaften 🙂 Jeg prøver altid ikke at have for høje forventninger, og så kan det jo kun blive godt derfra 😉 Værten havde fastlagt, at temaet for maden skulle være nordisk. I starten stejlede jeg en smule, men det var faktisk rigtig sjovt at bevæge sig ud af sin comfort zone, researche retter og prøve noget nyt – med succes!

Udover den fantastiske mad, var selskabet ligeså godt: En god blanding af folk, jeg kender, og nogen, jeg mødte for første gang. Vi skålede, snakkede, sang, råbte og grinede. Vi så fyrværkeri ude ved søerne, og det var rigtig smukt, selvom fyrværkeri er lidt skræmmende, synes jeg…

Jeg håber, I har haft en god aften? Hvad enten I var ude til den helt store omgang, eller bare hyggede hjemme med de nærmeste.

10 kommentarer

 • Det ser ret så fint og lækkert ud!! Ved ikke hvad noget (næsten) af det du har nævnt er, men lyder meget godt hehe 😉

  Godt nytår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det er nok ikke lige den slags mad, man spiser hver dag 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår 🙂
  Maden ser rigtig lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  Hejhej, glædelig nytår!
  Jeg tænkte på, når man trykker på din formspring knap, hvordan kan det så være jeg kommer ind på Krøjbys?
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hold nu op, det ser kulørt & festligt ud. glædelig overraskelser må være de allerbedste. godt 2011 til dig. jeg ser frem til at følge dig herinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak, tak! Ser frem til et nyt år med bloggen 😀
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele bloggen fra – Mode Med Mere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Her ser I et lille udvalg af, hvad vi spiste – vi fik 20 hapsere i alt! Nogle var virkelig lækre og velsmagende, andre lidt mystiske, men det skulle jo prøves Når det kommer til mad, gælder det jo om at prøve noget nyt og lade sig inspirere! Jeg håber, at vi til nytår skal have nordisk tema, som vi havde sidste år med stor succes. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Nytårsaften