En ladning La Roche-Posay

Hårspænder ss11

Hvidt hårspænde med sten og perler fra Accessorize, guldspænde med pailletter turkis fra Topshop, blå blomster fra H&M, tre hårspænder med perler og sløjfe fra Oasis hos ASOS, blomsterbuket fra Accessorize, med blå og klare sten fra Louis Mariette hos net-a-porter og blinget hårspænde fra New Look.

Mit pandehår er efterhånden ved at blive så langt, at jeg kan stryge det bag øret… Men måske skulle jeg pynte mit hår lidt – og samtidig holde det på plads – med et fint hårspænde. Det ser jo vældigt pænt ud på Kirsten Dunst og diverse catwalks…

(billeder fra thefahionspot.com, elle.com og de respektive webshops)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ladning La Roche-Posay