Er du klar til "Mimosa" fra Chanel?

Kornblomstblå ss11

Øverste række fra venstre: CNC Costume National, Viktor&Rolf, Peter Pilotto, Mulberry, Stella McCartney, Rochas, Reed Krakoff, Jil Sander og Yves Saint Laurent. Midterste række fra venstre: Celine, Stella McCartney, Celine, Louis Vuitton, Etro, Emilio Pucci, Tommy Hilfiger, Blugirl og Iceberg. Nederste række fra venstre: Fendi, Margaret Howell, Pringle of Scotland, Dsquared2, Fendi, Calvin Klein, Isabel Marant, Iceberg og Matthew Williamson.

Blå er en af de farver, jeg oftest trækker i – næst efter sort og grå. Navy og lyseblå er klassikere, men en rigtig forfriskende nuance af blå, der er værd at afprøve, er kornblomstblå. Især hos Celine, Stella McCartney og Fendi blev farven brugt flittigt – og gerne i denim. Jeg må helt klart ud og shoppe lidt kornblomstblå til sommergarderoben! Og meget gerne en skjorte eller et par shorts…

Hvad synes I om denne trend: Er den lige jer – eller lidt for frisk?

(billeder fra nymag.com)

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar til "Mimosa" fra Chanel?