Fresh and fruity

Pretty in pink – uden at være Barbie

Jeg har altid været lidt angst for pink (undtagen hot pink, som jeg elsker!)… Er bange for at ligne en forvokset Barbie-dukke eller omvandrende lakseside… Men her på det seneste er jeg seriøst begyndt at overveje at hoppe i pink! Det gælder vist om at finde den rette nuance – der hverken er Barbie eller laks – og så kombinere med mere jordnære farver som cognac, sand, pudder og brændt orange…

Hvad siger I derude: Hopper I i pink?

(billeder fra thefashionspot.com, nymag.com, carolinesmode.com/caroline og carolinesmode.com/stockholmstreetstyle)

9 kommentarer

 • Uh, jeg er vild med Ashley Olsens outfit! Hvis jeg havde den Balenciaga sweater, tog jeg den på med det samme! Blake Lively ser også supergodt ud, selv om det nok ikke var noget, jeg selv kunne finde på at trække i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  YES jeg hopper helt sikkert med på pink 🙂 Syns virkelig det er en fed farve – især med en sommerkulør 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde nok aldrig overvejet at kombinere lys pink med cognac – men damn det ser sgu dejligt ud. Er helt på, at det skal være den næste farvesaamensætning i min garderobe. Man må kunne finde noget high street, der kan det samme. Elsker i øvrigt at det bliver meget colour blocking, som er en af de tendenser jeg holder mest af i øjeblikket.

  Bedste hilsner
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det havde jeg nemlig heller aldrig overvejet – den farvekombination… Men den skal helt sikkert afprøves 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen;
  ELSKER, at du så ofte laver disse collager – de er så fine & inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Er glad for, at du kan li’ det 🙂 Synes nemlig også, at de er sjove og brugbare at lave 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er nemlig SÅ pænt!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fresh and fruity