3-i-1 bh fra Hunkemöller Bodique

Pretty prints ss11

Øverste række fra venstre: Versace, Matthew Williamson, Rochas, Jil Sander, Givenchy, Paul&Joe, Missoni, Oscar de la Renta, Gaspard Yurkievitch, Moschino Cheap & Chic, Balenciaga. Midterste række fra venstre: House of Holland, Sonia Rykiel, Christopher Kane, D&G, Gareth Pugh, Leonardo, Proenza Schouler, Michael Kors, Cacharel, Burberry Prorsum, Prada. Nederste række fra venstre: Rützou, D&G, Stine Goya, Issey Miyake, Vanessa Bruno, Rodarte, Ruffian, Tsumori Chisato, Max Azria, Roland Mouret, Wunderkind og Versus.

Til sommer vil jeg helt klart hoppe i en masse prints – og meget gerne flere på én gang! Heldigvis skorter det ikke på inspiration fra catwalksene, så hop i leopard, blomster, batik, grafisk, frugter, prikker, galakse eller abstrakt – alt hvad du lyster 🙂

Kommer I til at bruge prints den kommende sæson? Hvilket print er jeres favorit, og hvordan vil I style det? Jeg trænger til inspiration – ikke kun fra catwalken, men også fra jer!

(billeder fra nymag.com)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3-i-1 bh fra Hunkemöller Bodique