Perfect summer look

Shopping-inspiration: Kornblomstblå

Neglelak fra Essie i “Lapis of Luxury” hos beauty4nails-body.co.uk, øjenskyggeblyant i “Cosmic” fra Topshop, blazer fra Acne hos stylepaste.com, platformpumps i ruskind fra ASOS, neglelak fra China Glaze i “Secret Periwinkle” hos amazon.co.uk, top med bølgekanter fra Topshop, shorts fra Acne hos stylepaste.com, halskæde fra Missoni hos net-a-porter.com, taske fra Mulberry hos net-a-porter.com, skjorte fra Gina Tricot, øjenskygge fra MAC i “Winkle” hos Magasin og pumps med sløjfe fra Isabel Marant hos net-a-porter.com.

I er rigtig mange der ligesom mig er helt klar til at afprøve kornblomstblå, så derfor har jeg fundet lidt shopping-inspiration frem til jer 🙂 Skjorten fra Gina Tricot – som jeg har spottet hos Jeanett – er superfin, og jeg skal ind og gramse på den ved nærmeste lejlighed. Jeg forestiller allerede mig cyklende gennem København med fletning, røde læber og solbriller, mens sommerbrisen blafrer i skjorten. Det er vel argument nok til at købe den, ik’? Shortsene fra Acne – som du kan se på Marie her – er også nydelige, men umiddelbart hælder jeg mest til skjorten…

Hvis I ikke er hooked på tøj, så er det oplagt at prøve kornblomsttendensen af med dullegrej: Hvad enten det er med øjenskygge eller neglelak. Lurer selv lidt på den fra China Glaze…

(billeder fra de respektive webshops)

12 kommentarer

 • Emma

  Er din blog ikke ved at dø?.. du skal jo ikke blogge for at blogge.
  men din blog er jo bare blevet fyldt med inspirationsbilleder..
  det her er nok sidste gang du bliver tjekket dagligt af mig.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Emma,
   Det er jeg ked af, du synes 🙁

   Jeg blogger skam ikke for at blogge, men fordi jeg brænder for det! Jeg poster i snit 2 indlæg om dagen, hvilket jeg synes er en ret høj kadence… Hvis du ser mine 10 seneste indlæg, så er 3 af dem outfit-indlæg, 1 om musik, 1 om mad, 2 om trends, 2 om inspiration og 1 om makeup. Det synes jeg nu ikke er fyldt med inspirationsbilleder, men en ret god variation. Men jeg lytter selvfølgelig til konstruktiv kritik 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det kan trøste, er jeg lige blevet fast læser.
  Jeg synes din blog er rigtig god, og du er dygtig til at varierer dit indhold, og det kan man kun give credit for.

  Forresten, kornblomstblå ftw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Er rigtig vild med den blå farve. I nogle tilfælde.
  Som Asos skoene. Gina Tricot skjorten og Mulberry tasken. SUK!
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin collage. Jeg har været vild med den kornblå farve et godt stykke tid efterhånden, så jeg er lykkelig for at der endelig bliver lavet en masse tøj i den farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Har også luret lidt på skjorten fra Gina Tricot .. Tror lige jeg skal ind og kigge på den på fredag, når jeg alligevel skal i Rødovre centeret. Den ryger nok med hjem 🙂 Enten i blå, eller en af de andre farver.
  Er rigtig glad for at farven er in for ejer heldigvis allerede Essie lakken, som klart kan anbefales 😀 Den har en rigtig lækker farve, og er nem at lægge på, og jeg syntes den dækker allerede ved 2. lag 😀

  Tror lige du har skaffet dig en til fast læser 😀

  Hilsen Denise 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Gina Tricot-skjorten var udsolgt i min str. i min lokale GT 🙁 Så jeg er stadig på jagt efter den! Og den neglelak lyder fin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • these are great items..i really love the blue jacket and shorts by acne:)
  http://linasgladrags.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfect summer look