Dagens outfit: 110111

Spice girls ss11

Øverste række fra venstre: Antonio Marras, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Emilio Pucci, Rochas, Yves Saint Laurent, Marni og Mulberry. Midterste række fra venstre: Carolina Herrera, Emilio Pucci, Jaeger London, Gucci, Fendi, Proenza Schouler og Lanvin x 2. Nederste række fra venstre: Diane von Furstenberg, Salvatore Ferragamo, Marc Jacobs, Etro, Calvin Klein, Vera Wang, Vena Cava og Rue du Mail.

Brændte, varme nuancer af gul, rød, orange og brun var umanerligt populære her i efteråret og vinteren – og hvis du er vild med den palette, så kan du roligt hoppe i den til forår og sommer også! Mens man i aw-sæsonen nok ville sige, at designerne blev inspireret af de falmende blade og andet i den dur, så holder det jo ikke i ss-sæsonen!

Men det fantastiske ved modeverdenen er jo, at man bare kan give den samme trend et nyt navn – og vupti! så er det helt nyt og fantastisk 🙂 “Spice girls” dækker derfor ikke kun over et pigeband, men også over den trend, hvor designerne har kigget et gang på krydderihylden og fundet inspiration fra kanel, gurkemeje, safran, chili og paprika.

Kommer du til at spice din garderobe op med disse farver?

(billeder fra style.com og nymag.com)

4 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig vild med de farver, så kunne ikke være mere glad for at farverne, omend under andet navn, fortsætter i modebilledet i ss11 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er også vild med farverne; særligt til brun hud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mellem aw10 og ss11: Sort-i-sort i forskellige teksturer som chiffon, blonder og pels, brændte krydderi-nuancer og små skjortekraver, der titter frem. Jeg er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: 110111