Alexa Chung i Carven

Cool coat fra Zara

Jeg burde ikke købe en frakke nu… Jeg håber nemlig, at foråret snart er på vej (og ignorerer pænt alle sne-prognoser fra DMI!) – og så er jeg jo stadig svært glad for min frakke fra COS 🙂 Men ih, Zara-frakken, som Elin Kling for nyligt har flashet, er så fin: Camel kombineret med læder – what more could you ask for?!

Lily har spottet frakken for nyligt i København, så jeg må ind og lure. Jeg håber, at den er revet væk, nu når frk. Kling har fremvist vidunderet – ellers kommer jeg jo nok til at hive den med hjem! I følge Zara’s hjemmeside koster frakken 1.199 kr.

(biller fra elinkling.net/stylebykling og buytheway.se)

12 kommentarer

 • Nøj den er altså også virkelig fin 🙂 selvom jeg håber også vejret snart bliver lidt mildere i danmark!! Sådan at man ikke behøver flere frakker.. Men det varer jo nok lidt, desvære..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Den er intet mindre end fantastisk! Ærgeligt at vi ikke har en Zara i Århus mere – men vist meget godt for min bankkonto..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Åh, ja! Det er da også ærgerligt, at den lukkede!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næhhh. der står da vist mit navn på den lækkerbidsken! Og man ved jo, at man alligevel er nødt til at gå med jakke ti ud af tolv måneder herhjemme, så mon ikke den vil come in handy. Er nødt til at gå på jagt. Men når den gode frk. Kling har flashet noget, er det som regel lige så vært at finde som guld på gaden!

  Mange hilsner
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg var inde og lure på den i dag. Der hang masser i Zara på Strøget. Den er desværre meget tynd i kvaliteten 🙁 Så den kan højst gå som en overgangsfrakke, medmindre man virkelig kommer et par tykke lag indenunder! Jeg troede, at det camelfarvede var i uld, men det er sådan noget poly i sådan noget vævet noget… Lidt a la XL hør. Og til 1199 havde jeg forventet, at ærmerne var i ægte læder – det var de så IKKE 🙁 Ingen uld, ingen læder – det er ikke 1199 kr. værd for en frakke i 100 % poly efter min mening. Og på mig sad den kun godt, når den var åben – og man vil jo også gerne kunne gå med den, når den er lukket. Så jeg lod den hænge…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også rigtig lækker!
  Virkelig fin med de flotte detaljer 🙂

  /Rikke
  http://modekolibrien.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er rigtig fin, men efter at have set den “live” synes jeg desværre ikke, at den er prisen værd 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ulla

   Maria – jeg er helt enig med dig. Den ser desværre ret billig ud live med dens ringe kvalitet… var ellers opsat på at den skulle med hjem – nu overvejer jeg istedet et DIY med læderærmer fra en aflagt skindjakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, jeg var også ret hooked på den – sikke en skuffelse! Go’ idé med DIY!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Mandrup

  Hello! 🙂
  Denne fine ‘jakke’ fandt jeg i Zara på Oxford Street i London forleden, så hvis den ikke er til, at opstøve nogen steder, så findes den her. 🙂

  – Sofie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexa Chung i Carven