Dagens outfit: Læder og tweed

Dagens outfit: Prik, prik, prik

Skjorte fra Monki, cardigan fra Uniqlo, bælte fra H&M, jeans fra Lee og wedges fra Føtex.

I dag drønede jeg i Fields efter arbejde – jeg fik faktisk ikke købt noget tøj, selvom jeg står i et prøverum på billedet 😉 – men til gengæld var jeg i Bilka for at købe ind til en 3 retters middag, som jeg skal lave. Søde, dejlige hr. kæreste har nemlig fødselsdag i morgen, og det skal vi da fejre! Han har kokkeret 3 retters middag for mig utallige gange, mens jeg vist ikke har gjort det før… Ja, jeg er umanerligt forkælet 😀 Men nu skal det være! Så hvis der er lidt stille fra min side i morgen, så er det fordi, jeg står og sveder over komfuret…

6 kommentarer

 • Nina

  Er du egentlig blevet klippet?? Ser godt ud i hvertfald det hår der 🙂 Nå ja og resten også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak! Jeg blev vist klippet der omkring juletid, så det er et stykke tid siden…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Sofie

  Vil du ikke godt lade være med at kalde din kæreste “Hr. Kæreste”?! Det lyder rædselsfuldt..

  Ellers fed blog 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det stopper jeg dog nok ikke med 😉 Dun kan se, hvorfor jeg kalder ham det i det næste indlæg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Dagens outfit: Prik, prik, prik […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er super glad for min transparente, prikkede skjorte fra Monki – se bare her og her. Og da jeg lavede denne collage blev jeg inspireret til yderligere stylingmåder: Bl.a. med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Læder og tweed