Foundation med indbygget pensel

Dagens outfit: Solplet

Cardigan købt på eBay, tee fra LanvinxH&M, jeans fra Lee og støvler fra Bianco (gave).

Normalt klipper jeg omgivelserne i mine outfit-billeder ud – synes ikke, det er specielt ophidsende at kigge på min seng, hr. kærestes kæmpe portfolio, mit sammenklappede tøjstativ, min badekåbe og skabene – men i dag måtte jeg lige vise jer den dejlige sol, der strømmede ind af vinduet. Skønt!

Nu må jeg hellere se at få pakket de sidste ting i min taske… Jeg tilbringer nemlig weekenden hjemme hos min forældre på Fyn. Jeg håber, at det fine solskin følger mig til hjemøen! Go’ weekend til alle 🙂

10 kommentarer

 • Ihhh den dejlige sol, måtte nu også meget varme lidt mere når man er ude.. Rigtig fint outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, solen skinner – men den varmer desværre ikke så meget, når man er ude 🙁 Forhåbentlig kommer det snart!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love downtown.dk! I’ve bought 6 different coupons from them! All amazing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg elsker outfittet. Faktisk tænkte jeg, da jeg så den t-shirt frste gang – ej hvor er den virkelig grim, men det syn er helt ændret. Faktisk synes jeg den er vildt spændende at se på og kan dresse et outfit sådan mere op, så det ikke er så kedeligt. Nice.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak! Tee’en er nemlig rigtig god til at dresse et outfit op 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  hejsa
  super fin blog at følge med i, lige et personligt spørgsmål – hvor høj er du ?

  vh Erika

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er hele 152 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • erika

   perfekt! er selv 150cm og mangler ligesom en blog hvor jeg kan se, hvordan tøj ser ud på en som mig 🙂 Helt perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Så er det jo oplagt at følge mig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foundation med indbygget pensel