Har I set min nye linkliste?

Luksus vs. budget: Citrusprint

ASOS har vist luret lidt på Stella McCartney’s cool citrusprint 😉

(billeder fra vogue.co.uk og asos.com)

8 kommentarer

 • Citroner… Den var ny! 😀 Kan ikke helt finde ud af, om det vil fungere sådan til hverdag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er et finurligt print, men nok ikke for alle, ja…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Mandrup

  Er jeg den eneste som syntes, at ASOS citronprint, er langt federe end Stella McCartneys? Hendes ligner allermest en italiensk dug fra Provance som er blevet syet om……………

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg synes, det er et fint print 🙂 Jeg kender så heller ikke så meget til bordduge…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bryder mig ikke om asos’ copycat version..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, selvom de er inspirerede, så er de jo ikke identiske 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Schelde

  Først vil jeg sige at jeg nyder at læse dine indlæg og det er rigtig fedt at du så vidt muligt skriver flere om dagen (det er ikke alle bloggere der kan efterleve det)
  MEN, en lille kommentar som jeg håber ikke skaber negativ stemning. Jeg synes det sjovt at du laver luksus/budget, men jeg synes det er lidt nemt. Du kunne måske lige selv kommentere på hvad du mener om den ene vs den anden vare. Eller et eller andet. Det et lidt kedeligt indlæg, at du bare smækker 2 billeder op and thats it.

  Jeg håber du vil se det som en opfordring og at du ved at jeg ikke skriver det for at være tarvelig.

  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   God pointe – og det er skam ikke taget ilde op 😉 Konstruktive kritik er altid velkomment! Jeg kan godt følge din holdning, men det er ikke altid, at jeg har tid/lyst/overskud til at skrive en længere roman. Så kan det godt være, du synes, det er “billigt sluppet” med bare at kaste et billede op. Men synes ofte, at jeg kører fast i “den originale er meget pæn, men det er rart med et budgetvenligt alternativ”-rillen. Synes, at Camille har beskrevet det meget godt her: http://clamour4glamour.looklab.dk/info/debat-hvornar-bliver-inspiration-til-kopi/
   Desuden følger der altid en debat i kommentarfeltet, hvor jeg altid deltager i diskussionen 😉 Så på den måde følger jeg jo op på mit indlæg 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har I set min nye linkliste?