High on leopard

Mit hverdagsfjæs

1. Primer: Velvet Touch Foundation Primer fra GOSH hos Matas, 2. Foundation: Toleriane Teint Fluid fra La Roche-Posay hos apo-rot.de, 3. Concealer: Face Touch Up Stick fra Bobbi Brown hos Magasin, 4. Blush: Blushcreme i “Posey” fra MAC hos Magasin, 5. Bryn: Ultimate Brow Kit i “Ash Brown” fra Wet n Wild hos nonpareilboutique.com, 6. Øjne: Naked Palette fra Urban Decay hos beautybay.com, 7. Læber og øjne: Kløver Vaseline hos med24.dk, 8. Vipper: Øjenvippebukker fra Shiseido hos sephora.com og 9. Mascara: DiorShow Iconic Extreme Waterproof Mascara i “Black” hos strawberrynet.com.

Dette er, hvad jeg for tiden har af favoritter i min makeup-pung. Men det kan være, at det ser anderledes ud om et par måneder. Når det kommer til makeup-rutiner, så har jeg faktisk ikke en fast én. Jeg er ikke trofast mod produkter – måske fordi jeg har tonsvis af makeup og altid gerne vil prøve noget nyt – og jeg bruger sjældent det samme hver dag. Jeg har det lidt med dullegrej, som jeg har det med tøj: Dagens valg bliver meget styret af humør, vejr, tid, og hvad der for tiden inspirerer mig.

Når det så er sagt, så er der visse produkter, som jeg bruger oftere end andre – og for tiden er det ovenstående. Dog kan især blush og øjenskygge variere, da jeg ofte vil prøve lidt nyt. Men jeg er dog blevet ret glad for dette udtværede eyeliner-look, som Lisa Eldridge viser her:

Lægger du den samme makeup hver dag – eller er du mere som mig, der gerne afprøver nye looks?

(billeder fra de respektive webshops)

26 kommentarer

 • Til hver dag, bliver det desværre, altid det samme..
  Lidt pudder, concealer, highlighter, blush og så er jeg for nyligt begyndt også at tage mascara på,
  fordi jeg (ENDELIG!!) har fundet en mascara mine øjne ikke går amok over 🙂
  Det er jeg rigtig glad for.

  Men jeg orker ikke at være opfindsom hver morgen og så kan jeg bare bedst li at se naturlig ud,
  så derfor.. Til gengæld, gør jeg ekstra meget ud af make-uppen til fest! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg går faktisk ikke med mascara til hverdag, fordi mine linser ikke er så glade for det… Men engang imellem gør jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert look hun viser, det må jeg prøve! Har ikke prøvet paint pots fra MAC før, men hørt godt om dem, og denne farve er da perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har ikke selv paint pot’en – men ja, den er rigtig fin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Makeup skal jo (også) være sjovt…og det er du et fedt bevis på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, jeg kan godt lide at have det sjovt med makeup 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  Hej maria. Dette omhandler ikke lige indlægget særlig meget, men har du en mail jeg hvor jeg kan stille dig et spørgsmål?
  Det omhandler rengøring af make up pensler, hvor jeg har et problem 🙂
  /Stine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Stine, du kan finde min mail ved at klikke på kovolut-ikonet øverst i højre hjørne… Men min mail er chairfan@ofir.dk
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej! 🙂
  Må jeg spørge hvilket program du bruger til at lave dine kollager i?? Jeg er hel lost. Og hvis det koster noget, kender du sp evt. et program som kan downloades gratis? Hav en god dag 🙂

  Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger Photoshop, som desværre er ret dyrt. Hvis du leder efter et gratis program, så prøv og Google GIMP 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih hvor dejligt at starte dagen med ny inspiration til make-up. Tak! Og sikken smart foundation 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg ser ufatteligt mange tutorials på YouTube og abonnerer også på mange kanaler, der udelukkende laver videoer om makeup. Når det kommer til den daglige makeup er jeg ret slem til at bruge den samme makeup på samme måde i en længere periode. Når jeg så falder over en ny måde og nogle andre produkter, så skifter jeg. Men der kan nogle gange godt gå flere måneder før jeg får øjnene op for noget nyt. Det svinger lidt med makeup når jeg skal i byen, i biografen etc. Så kommer det mest an på hvor meget tid jeg har til at eksperimentere og “lege” 😉 Jeg bruger ihvertfald ikke alle mine produkter nok! Jeg talte sammen den anden dag hvor mange øjenskygger jeg havde fra MAC og det var et kæmpe chok, haha. Det er alle rigtig fede farver, men jeg bruger måske 4 ud af de 19, jeg ejer. Jeg flytter snart ind i en større lejlighed, så har planer om at finde en ny måde at opbevare makeup’en på så mulighederne/produkterne er mere synlige for mig i hverdagen. Så bliver jeg forhåbentlig fristet til at udfolde mig noget mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, at ens produkter er nemme at komme til er helt klart vigtigt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det som dig, jeg er ikke super trofast mod de samme produkter. Jeg elsker at lægge make-up og eksperimentere med nye farver og produkter, så jeg får prøvet en masse forskelligt af. Jeg er åben overfor nye mærker, men har dog én betingelse: Jeg vil kun købe og bruge produkter, der ikke er testet på dyr. Det udelukker desværre en lang række af de produkter, man kan købe i Matas, men har efterhånden fundet frem til en masse produkter, der ikke tester. 🙂 (Hvis I har lyst så tjek min liste over mærker, der tester og ikke tester, ud på min blog: http://happyfashionhamster.wordpress.com/2011/01/16/dyrevenligt-kosmetik/).

  I øjeblikket bruger jeg fast Body Shop concealer og pudder, blush fra Berry M og mascarra fra Topshop. Til læberne og øjenlågene bruger jeg produkter og farver efter tid og humør. 🙂 Som I kan høre, er det i den billige ende af scalaen, man finder mit make-up. Men synes faktisk, at pris og kvali ikke altid hænge sammen. Det jeg bruger nu, fungerer super godt – også på lange dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for link til din liste! Den er der sikkert mange, der kan bruge. Og ja, pris og kvalitet hænger langt fra sammen! Jeg bruger fx gerne produkter fra Wet n Wild, der kan fås i Føtex. Det er rigtig godt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker det at du skriver om dullegrej. altså der er selvfølgelig mange bloggere der lige flasher deres nye neglelak, men det er ikke det samme. kan godt lide din blog ikke er det samme hele vejen. 🙂 elsker selv make up videoer på youtube. kan bruge timevis på at se dem. hæhæ…

  min hverdags make up består mest af det samme, men i weekenden hvor jeg bare er hjemme sidder jeg med den vildeste make up fordi jeg eksperimentere. :-))

  – pst- lige et underligt spørgsmål men hvad koster sådan en normal kløver vaseline? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hm, det ved jeg faktisk ikke… En 20’er måske?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taya

  Hej Maria.

  Har du handlet på strawberrynet.com? Hvis ja, er det pålideligt? Altså deres produkter er jo en del billigere end normalt. Vil bare være sikker om kvaliteten er den rigtige.

  Hilsen Taya (:

  P.S. Fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Taya,
   Jeg har desværre ikke selv erfaringer med strawberry, så måske er der andre, der kan komme på banen her?
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har tilladt mig at bruge den samme video i et indlæg i dag, håber det er ok! 🙂 Jeg blev simpelthen så inspireret af Lisa Eldridge, hun er bare super god, og jeg har allerede fået set mange af hendes meget brugbare videoer!

  http://stylestories.dk/2011/02/l%c3%a6kkert-makeup-look/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så er I vist ikke i tvivl om, at jeg er kæmpe fan af Urban Decays Naked-palette – se selv her, her og her. Den palette er simpelthen så anvendelig! Hvis man alligevel ikke er til vilde […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] helt enormt, når det kommer til, hvordan jeg skal svinge make up-penslerne – se bare her, her og her Og fordi mit indlæg om skrigfarvede læbestifter fra MAC faldt i så god jord hos jer, så […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] – endda med video Jeg skifter ret tit rutine, så indholdet er ret anderledes fra dette indlæg i februar, hvor jeg også fortæller om min […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High on leopard