Luksus vs. budget: Citrusprint

Søndagssang: Editors – Munich

editorsKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Denne sang har været søndagssang før, men den kan godt tåle at være det igen 😉 Generelt er jeg inde i en periode, hvor jeg trænger til lidt inspiration på musikfronten! Jeg føler, at jeg hører det samme hele tiden… Ikke fordi, det jeg hører er dårligt – tværtimod – men nogle gange trænger bare til at høre noget andet. Kender I ikke det?

Så hvis I har noget god musik, I kan anbefale, så må I endelig smide en kommentar!

(billede fra eljinetepalido.es)

29 kommentarer

 • Line

  Uhh der er jo så mange skønne bands og solister som er værd at høre.

  White Lies især deres første album
  Adele
  LCD Soundsystem til en festlig fredag
  Arcade Fire

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for anbefalingerne! Er kæmpefan af Arcade Fire 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Tina Dickow, Lykke Li, Mads Langer, Dúné, Coldplay, Nephew, Turboweekend osv.
  Kender godt det med at føle at man lytter til det samme hele tiden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nemlig, ja 🙂 Lykke Li og Coldplay er også i fast rotation her 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Dúné er ALTID godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Dem er jeg ikke så meget til, må jeg indrømme…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Editors! Nu har jeg lige scrollet lidt igennem dine musikindlæg, og vi hører meget af det samme 🙂 Her kommer nogle af de bands, jeg også er tilhænger af (udover dem jeg lige umiddelbart kan se, at du selv har hevet frem på bloggen): The Shins, The Knife, Lamb, Moloko, Balstyrko, Air, The Ark, Björk, Blue Foundation, Placebo og Röyksopp 🙂 Jeg kunne nævne mange mange flere, men nu har jeg da delt lidt 😉

  /Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, det er en god måde at lære mig at kende rent musikmæssigt ved at læse mine gamle indlæg om musik 😉 Mange af dem du anbefaler lytter jeg også til, og resten vil jeg da undersøge nærmere!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Prøv med The William Blakes- de skuffer aldrig! Den nyeste single The Light får mig til at længes endnu mere mod sol og forår og den dejlige afslappede stemning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Kender det godt det med at være inde i en uinspireret periode. Jeg kan dog kun anbefale dig at høre “The Black Angels”. Ved ikke om du kender deres musik med det er en slags tung, psykedelisk rock. De spiller i Amager Bio på tirsdag, og jeg glæder mig så meget til at høre dem spille (igen!).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Dem kender jeg ikke, så det må jeg høre nærmere!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej. Jeg ved ikke om du allerede kender og hører dem, men jeg kan varmt anbefale Turboweekend, Dúné, The Floor is Made of Lava, Arctic Monkeys, Fallulah, The Pretty Reckless, Veto, Ginger Ninja og Kings of Leon 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Kender nogle af dem, du nævnet – resten må undersøges nærmere!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Jeg har også mistet inspirationen, så jeg genhører gamle barometer-afsnit fra 2004. Det er godt!
  Sad lige og skrev ned hvad listen var fra den 28. august 2004.

  10.The Shins – Kissing The Lipless
  9. José Gonzalez – Sensing Owls
  8. Tys Tys – Lily Lowlife
  7. Sterling – På Vej
  6. !!! – Hello? Is This Thing On?
  5. The Cure – The End Of The World
  4. Kings Of Convenience – I’d Rather Dance With You
  3. Nephew – Blå & Black
  2. Larsen And Furious Jane – Cupid Stunt
  1. Epo-555 – Pioneers Sugar For The War Machine

  Gode sange!
  Men hvis du vil prøve noget lidt nyere – kender du Beach House og Yeasayer? Jeg har næsten lige været til koncert med sidstnævnte – de er fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sikke en god idé at gøre det! Har også været kæmpe Barometer-fan i sin tid 😉 Kender godt Yeasayer, men har ikke skamlyttet det… Og min søster snakker varmt om Beach House…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg kan helt klart anbefale Anthony and the Johnsons, Florence and the Machine, Ben l’Oncle Soul (fantastisk stemme, og det at han synger på fransk ødelægger jo heller ikke noget), Donkeyboy (underligt navn men et helt fantastisk band!), Eliza Doolittle, First Aid Kit, Isam B, Jack Johnson, Mumford and Sons (mit absolutte favoritband) og Paloma Faith.

  Her har du noget at hygge dig med på en søndag aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Madsen

  Altså Agnes Obel er skøn at hører på, helt fantastisk, eller Anouk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, har hørt så meget godt om Agnes Obel. Så hun får en lytter af mig 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M.

  Guillemots -Sea Out

  Dén er altså min favorit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Min favorit fra Guillemotes er Made-up Lovesong #43!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har været glad for dine søndagssange, så vil gerne give lidt igen 🙂
  Kan varmt anbefale:

  Morcheeba – Blod like lemonade
  Iron and wine – The shepherd´s dog
  Devendra Banhart – Cripple Crow
  Nouvelle Vague – Nouvelle Vague
  Angus and Julia Stone – Alle deres albums!

  //Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tips! Tjekke dem ud ved lejlighed 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må bestemt også anbefale Mumford and Sons – har hørt deres album på repeat her i 2011. Hvis du ikke har hørt de gamle gamle albums med Kings of Leon så kan det også anbefales – du er vist også lidt en rockpige..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Maria!

  Kan ikke lige huske om du er til Veto? Deres nye album “Everything is Amplified” udkom i mandags og er bestemt værd at lytte til (det er alt det tidligere Veto i øvrigt også). Lige p.t lytter jeg rigtig meget til The The. Jack White er megadygtig og jeg er vild med alt han indtil nu har været/er med i f.eks. The Dead Weather. Det er same deal med David Grohl, så jeg synes at Them Crooked Vultures med både Josh Homme og John Paul Jones er et hit. Det kræver måske nok lidt velvilje i starten, for smooth er det ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Citrusprint