Dagens outfit: Vaskekone og flyttemand

B-day gifts

PhotobucketFine, fine gaver, jeg fik på min fødselsdag 😀 Der er en del MAC (surprise!), men også en masse ting, som jeg ikke anede, jeg ønskede, men som jeg er rigtig glad for!  Tulipanerne er fra hr. kæreste, og med i buketten fulgte det lille kamera. Han synes nemlig, at jeg skulle have en ring – en nøgleRING! Det, syntes han, var meget sjovt – Me? Not so much 😉 Fra mine søstre fik jeg bogstaver til køleskabet, som I kan se in action her, pink hjertepastiller i en æske med Twilight-Edward på forsiden, en MAC Paint Pot i Groundwork og en MAC 217-pensel. Som en ekstra bonus havde min ældste lillesøster fundet den fine krave i en genbrugsbiks i Odense – den er SÅ yndig! Fra veninderne blev det ligeledes til lidt MAC: En øjenskygge i “Quarry” og endnu en MAC Paint Pot i Groundwork. Det sker jo, at der er dobbeltgængere, når man opererer med ønskeliste, men så har jeg en god undskyldning for at tage i MAC snarest 🙂

Mine forældre sender også en gave til mig fra Svendborg, ligesom mine svigerforældre har sendt et fint kort med cupcake-motiv med meddelelse om, at jeg får en gave af dem, næste gang vi ses. Jeg er altså omgivet af de mest gavmilde, opfind- og betænksomme mennesker 😀 Og som om det ikke er nok, så har hr. kæreste sagt, at der er mere fødselsdagsgave på lørdag, hvis vejret er godt. Gad vide, hvad det er?!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Vaskekone og flyttemand