Urban Decay Naked - nu med pensel

Dagens outfit: A la Lim

Cardigan fra Zara, lyseblå skjorte fra H&M, tynd strik fra H&M, mørkeblå jeans fra Vila og støvler fra Bianco.

For et par uger siden så jeg denne tynde camelfarvede, strik på en mannequin i butiksvinduet i H&M på Amagertorv. Den var stylet så flot med en lyseblå skjorte indenunder, så jeg måtte bare have fingrene i den strik – den var jo lige mig! Jeg trawlede hele forretningen igennem, men kunne ikke finde den 🙁 Dog var jeg så heldig at falde over den i H&M i Amagercenteret her den anden dag. Derudover hapsede jeg også skjorten, som var på udsalg 🙂

Jeg synes, at kontrasten mellem den tynde strik og den transparente skjorte er så fin – på det punkt er jeg nok stærkt inspireret af 3.1 Phillip Lim’s ss11-kollektion, som jeg har blogget om her. Nu skal sommeren bare komme, så jeg ikke behøver at gemme den tynde strik bag en cardigan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked - nu med pensel