Mini-Agnes

Dagens outfit: Lidt prikker, neon og camel

Prikket skjorte fra Monki, cardigan fra Zara, jeans fra Vila og støvler fra Bianco (gave).

Skjorte, cardigan og jeans afværger alle garderobekriser for mig – og hvis jeg blander lidt print, farveprikker og diskret makeup i, så er jeg good to go 🙂 Jeg havde en anden foundation på i dag og et nyt øjenskygge-look, og min meget observante kollega konstaterede, at jeg så blidere ud. Det er derfor, jeg elsker at lege med makeup, for man kan ændre sit udtryk så meget 🙂

8 kommentarer

 • Vanja

  Griner lidt af den kommentar fra kollegaen.
  men hvor ser du sød ud!

  ka man stadig få støvlerne fra bianco?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg synes også, det var lidt morsomt. For hun kunne se, at der var et eller andet, der var anderledes ved mig, men hun kunne ikke sætte en finger på det – i hvert fald ikke andet, at jeg så blidere ud… Havde også et blødere øjenmakeup-look på 😉 Og ja, jeg mener bestemt, at støvlerne stadig kan fås i Bianco!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes virkelig det her er et gennemført outfit, på den klassiske, afslappede måde – super lækkert, Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   1000 tak! Blev også ret glad for outfittet!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Jeg synes din cardigan er rigtig fin. Jeg elsker cardigans, men desværre er jeg ved at have slidt de fleste i mit skab op.
  Hvad er din neglelak for en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også vild med cardigans! Vil anbefale COS og Zara for fine og gode cardigans til prisen 🙂 Min neglelak er Bubble Gum fra Dior.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg kan godt lide cardiganen, hvad har du givet for den? Må man spørge hvor høj du er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Undskyld, jeg lige overså din kommentar! Jeg har givet 179 kr. for den – og jeg er 152 cm høj 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-Agnes