Lørdagens outfit: Fest og farver

Dagens outfit: Vaskekone og flyttemand

PhotobucketPrikket skjorte fra Monki, grå sweatshirt fra American Apparel, indigo jeans fra Levi’s CurveID (gave) og støvler fra Bianco (gave)

Efter arbejde skulle jeg ordne en masse praktiske ting: Først skulle jeg feje og vaske trappe i vores opgang, og bagefter hjalp jeg en veninde med at flytte. De flyttemænd, hun havde hyret, mødte plakatstive op, og det kunne hun jo ikke bruge til noget! Derfor råbte hun “Hjælp” på Facebook, og jeg kom gerne glad og slæbte lidt for hende 🙂 Selvom mine jeans ser meget stramme ud, så kunne jeg faktisk sagtens slæbe flyttekasser ned fra fjerde i dem. De er seriøst et af de mest behagelige og velsiddende jeans, jeg har haft på! Jeg har stort set ikke gået i andet, siden jeg fik dem – hvilket både veninder, hr. kæreste og kolleger kan bekræfte 😉

En læser har spurgt, hvad den sorte dims er, som jeg altid har i hånden på mine outfitbilleder. Det er såmænd bare fjernbetjeningen til kameraet 🙂

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagens outfit: Fest og farver