Kysring

Damindra

I går aftes var jeg ude og spise middag på Damindra med hr. kæreste. Jeg har ikke set meget til ham på det seneste, fordi han lægger rigtig mange timer på sin praktiksplads. Men praktikpladsen synes, at han skal passe godt på sin kæreste, så derfor opfordrede de ham til at invitere mig ud at spise – og så skulle de nok betale. Skønt 🙂

Efter anbefaling fra hans kolleger tog vi på Damindra, der serverer virkelig lækker japansk mad – mestendels sushi. Vi valgte menuen “Chef’s Choice of Sushi” og det var virkelig lækkert – og der var meget! Lige da vi troede, at nu kunne der da ikke komme mere mad, så serverede de en ny ret. Hr. kæreste er ikke den store sushispiser, men det her kunne han sagtens spise 🙂 Det var også virkelig lækkert, og man kunne virkelig smage, at det var kvalitetsråvarer, der var brugt.

Mine grynede billeder yder virkelig ikke maden retfærdighed, men tro mig, det var yummy! Vi fik ingefærjuice (der var også cocktails, som var ret stærke!). Til forret fik vi tangsalat og edamamebønner drysset med blomkål. Derefter var der miso-suppe, efterfulgt af sizzling sashimi med bl.a. tun, laks, rejer, kammuslinger og tofu, som de åbenbart er ret kendt for – det smagte også godt! Så var der gunkan med hummer og nigiri med kammuslinger og spicy tun. Jeg er helt vild med kammusling, så det var et hit hos mig! Så stod den på en flot sushi-slange, som var fyldt med paneret, friturestegte rejer og flyvefiskrogn toppet med avocado – det er min favoritushi! Jeg var efterhånden ved at være ret mæt, men så kom der insideout sushi med krabbe og laks og en tempurastegt rulle med laks og philadelphia – den smagte præcis som en bagel 🙂 Som afslutning på det overdådige måltid fik vi et par fyldige, intense chokoladetrøffelkugler. Mums!

Hvis man vil have en sushi-oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så kan jeg helt klart anbefale Damindra. Atmosfæren er afslappet og hyggelig, og servicen er virkelig i top! Opmærksom, venlig og effektiv. Og ikke mindst var det dejligt at hygge med hr. kæreste over et godt måltid mad 🙂

8 kommentarer

 • Helle

  Uhm, det ser lækkert ud! Har også selv spist på Damindra og kan også kun anbefale stedet hvis man vil give lidt ekstra og så også få tilsvarende bedre mad 🙂 Dog synes jeg at Damindra/ejeren godt kunne være lidt pushy.
  Er lidt nysgerrig hvorfor din kæreste altid omtales på denne lidt upersonlige måde “Hr. Kæreste”, vil han/du ikke have sit/hans fornavn offentliggjort? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det lækkert ud! Mmh
  – CAROW

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  er prisen på hjemmesiden pr. person? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det ser lækkert ud! Lyder som en hyggelig aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det var nemlig både hyggeligt og lækkert 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kysring