Søndagssang: Mew - Coffee Break

Matchende læber og negle

PhotobucketFredag aften stod den på middag og mojitos med en flok venner. Det var rimelig casual, så jeg beholdt dagens outfit på. Jeg kunne dog ikke lade være med at dresse mig lidt op via make-up, så på kom lidt pink-lilla læbestift og en klar, blå øjenskygge som eyeliner på vippekanten. Øjenskyggen er “Freshwater” fra MAC og læbestiften er “Señorita” fra Make Up Store. Sjovt nok matchede min læbestift med min neglelak – “Big Spender” fra Essie, som jeg har blogget om her.

Og nu må jeg nok hellere løsrive mig fra computeren, så jeg kan gøre mig klar til fødselsdagsmiddag… Er allerede lidt sent på den :S

4 kommentarer

 • Louise B

  Har linket til dig i min blogroll på min nystartede blog. Håber du vil kigge på den og fortælle hvad du syntes om den indtil videre 🙂
  //”http://clothingbylo.blogspot.com”//

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Maria,
  Det er ikke relevant for det her indlæg, men håber du vil svare alligevel. Jeg skal nemlig til Paris i næste måned og jeg glæææder mig! Har været der flere gange før, men det er efterhånden en del år siden, og jeg trænger derfor til nogle gode tips om shoppingmuligheder! Tænkte at du var den rette at spørge… Er nemlig lidt i tvivl om hvor man egentlig tager hen i Paris for at shoppe – er der et særligt område/gade med gode butikker? Jeg er på SU, så gerne i den billigere ende, og hvis der er ting, der er billigere end herhjemme så er det jo altid et hit!
  Tak for en god blog.
  /Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvis jeg var dig, ville jeg nok vælge området omkring Galeries Lafayette. Der er alle highstreet-forretningerne, så der er plads til SU-budgettet 🙂 Uniqlo ville jeg også besøge – de har lækker, lækker strik til ingen penge. Og så er besøgene i et fransk apotek også uundgåeligt! Der ville jeg køber masser af La Roche Posay og Bioderma makeup-fjerner. Og så ville jeg self. besøge den kæmpe Sephora på Champs Elysses!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mew - Coffee Break