Fem favoritter i februar

Pumps med spids snude fra Zara

Vi må være et stykke bagud her i København, for mens Acie længe har kunne lufte disse fine pumps, så er det først nu, de kan fås i København. Haps! Er ellers ikke til spidse snuder på pumps, men disse er så fine. Jeg kan allerede se mig trippe rundt på kontoret i dem, og til fester, og på restauranter… Til jeans, kjoler, nederdele. Ja, de passer jo til alt 😉

32 kommentarer

 • Utrolig fede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Så flotte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Arghhh, de er SÅ fine. Hvorfor i himlens navn lukkede den i Århus?!!!! Heldigvis kan man måske finde dem på web-shoppen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg kan desværre ikke se dem online 🙁 Men det kan være, de kommer 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hvor er de dog fine:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine.
  Hvad koster de?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, de er mega lækre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de er virkelig, virkelig fine! Og høje… Hvordan er de at gå i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tjo, nu har jeg selvsagt ikke gået så meget i dem endnu 🙂 Men umiddelbart virker de ok behagelige trods deres højde!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Advo

  Hej Maria,

  Hvilken Zara købte du dem i og hvilken str. var der tilbage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg købte dem i Zara på strøget. Og mener, at de var der i så godt som alle str. Der var en del tilbage!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Advo

   Tak for svar! Var der også str. 36?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er selv en str. 36, så nuppede et par, så da jeg gik var der i hvert fald et enkelt par tilbage i 36 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Advo

   Hehe, tænkte du nok også var str. 36 så var bekymret at de var all gone. Jeg smutter afsted til Zara efter dem så. Tusind tak for hjælpen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Advo

   Hej Maria,

   tak for hjælpen. Fik snuppet et par i str. 36 i dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  åh, dem ville jeg virkelig gerne eje.. desværre har jeg forbudt mig selv at shoppe mere i marts 🙁 øv, øv.

  jeg tænkte for resten på, om der er en flydende foundation, du kan anbefale? jeg har aldrig brugt foundation, kun mineralfoundation når jeg skal i byen, men nu kunne jeg godt tænke mig også at have en “rigtig”, eller hvad man skal kalde det.. og da du jo altid har styr på det med make-up tænkte jeg, du må have nogle, der kan anbefales 🙂 jeg ved ikke, om det findes, men hvis der er en flydende som mineral foundation ville jeg være mest på sådan en.. ellers er jeg åben for foreslag 🙂
  jeg har også ledt efter en rigtig god rød neglelak.. er der også en der, du kan anbefale? 🙂
  på forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvilken foundation du skal købe, afhænger meget af din hudtype, og hvilken finish du ønsker. Vil du have let dækning, medium eller fuldt dækkende? Og vil du have mat, satin eller dewy finish? Og er din hud tør, fedtet eller kombineret?Jeg ved, Youngblood og Maybelline har en flydende mineralfoundation, så måske du skulle tjekke dem i første omgang 🙂

   Mht. til den røde neglelak, så er jeg glad for en fra H&M, der hedder Red Nail, men er ikke sikker på, at de har den længere. Dragon fra Chanel er også super smuk 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • L.

   tak for svar 🙂 jeg kan fornemme, at det jo nærmest er en større videnskab at købe en foundation, men jeg kan da i hvert fald starte med at tjekke de flydende mineralfoundations ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tro mig, det er en videnskab 🙂 Kan være, jeg laver et indlæg om det, når jeg får tid… Der er også hele aspektet med, hvilken pensel man skal bruge, eller om man skal bruge fingre eller en svamp! Men ja, i første omgang er det nok mest overskueligt at tjekke de flydende mineralfoundations ud 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De må ha’ fået et parti mere, for jeg har set dem i derinde for længe siden, lige efter Acie havde vist hendes..:-) Har du købt dem idag? Jeg kan nemlig godt ærger mig over, jeg ikke købte dem dengang..:-)

  Kærligst, Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, de må have fået et parti mere, for de er da totalt gået min næse forbi! Jeps, jeg købte dem i dag, og der var rigtig mange i forretningen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej!
  vil bare sige at de stadig er der i dag og JA det er anden omgang de kommer ( I hvert fald hvad jeg ved af), dog var de bare solgt ud hurtigt. Jeg har dem også og der er SÅ fine og fantastisk at jeg kan passe dem (bruger ellers 35,5) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ok. Heldigt for os, at der kom endnu et parti 🙂 Men efterspørgslen er også enorm, så alt andet ville da være dumt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber det er iorden jeg låner dit billede til at søge hjælp til at erhverve mig en str 36 af disse lækre labre sumps, da jeg bor laaaangt fra en Zara butik;)

  Venlig hilsen Maria (marsim)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Når du spørger så sødt, så er det helt fint 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Maria,
  Jeg ville høre, om jeg må låne dit billede? Jeg laver selvfølgelig en sidehenvisning 🙂
  Mvh. Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fem favoritter i februar