Mens vi venter på Mimosa...

Rasberry Cheesecake Brownie

PhotobucketI dag var det min tur til at have kage med på arbejde, så jeg spenderede aftenen før i køkkenet, hvor resultatet blev en Rasberry Cheesecake Brownie fra Hummingbird Bakery. På billedet har jeg sneget mig til en lille smagsprøve – eller kvalitetskontrol, som jeg kalder det 😉 Kagen kombinerer de to – efter min mening – bedste kager: Cheesecake og brownie – og hold nu op, hvor er den lækker. Jeg fik stående bifald på arbejde 🙂

Opskriften finder I HER 🙂

Om lidt er jeg ude af døren, for jeg skal spise middag med nogle af tøserne oppe fra topbaren. De to konkurrencer på bloggen slutter forresten i aften – så I kan stadig nå at være med. Jeg når dog først at trække en vinder i morgen…

24 kommentarer

 • Tilde

  Nøøøøøj hvor ser den god ud! Den skal jeg prøve.. Har lige kigget på opskriften.. Brugte du vanilieekstrakt eller bare vaniliepulver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg brugte vanilleessens, for det var det, jeg havde liggende 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NUMMI, det må være skæbnen at jeg lige netop i dag har drømt om cheesecake og så kommer du med en opskrift på netop sådan en. Jeg må igang…
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Cheese cake er det bedste! Så det er bare med at komme i gang!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor skægt! 😀 Jeg har deres kage-koge-bog og jeg stod også i køkkenet i går og bagte. Godt nok stod den på cupakes til mine klasse kammerater istedet 😉

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria !

  Uhm kagen ser lækker ud, den må man prøve en dag.
  Vil forresten lige spørge dig om det kan passe du skal ligge “nede” i topbaren, det ser da helt mærkeligt ud. Eller er det en midlertidig fejl :-)?

  /Rikke Sander

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Mums, den lyder og ser lækker ud! :9 Har du egentlig prøvet Nikolaos Strangas Conditori & Cakeaway?
  Of topic, tænkte på om du kunne gøre links tydeligere, evt. med understregning eller en anden farve (ikke kun ved “hover”/”mouse over”), det er lidt mere brugervenligt. Kan se der allerede er forespurgt på en tydeligere “send” knap 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Helle,
   Nej, men jeg skal da helt sikkert besøge Nikolaos Strangas Conditori & Cakeaway ved lejlighed! Og både de understregede links og send-knappen er meldt videre til vores teknikere… De har bare ret travlt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • YÆH! Cheesecake er the bomb schiznitt! Generelt så er mjumsede kager lige noget for mig og min mave!
  Forresten, har jeg tilføjet dig på min blogroll – din blog er godt nok herlig! Den skal spredes ud til folket 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Kagen ser SÅ lækker ud! Nammenam, kan godt forstå det stående bifald, jeg blir nødt til at prøve den i nærmeste fremtid! god weekend!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er også lækker 🙂 Go’ weekend til dig også 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor lækkert!!! Det er uden tvivl de to bedste kager i verden, så den skal laves hurtigts muligt!! 🙂
  – LInette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Lige et spørgsmål rent bagetekniks.. Er det rigtigt forstået at cheesecakedelen og browniedelen skal bages samtidig? Altså at man smører cheesecaken ovenpå browniedejen? (Skal bage den i morgen nemlig 😉 )

  Vh Tilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps, cheesecakedelen og browniedelen skal bages samtidig 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hov, ikke så smart!
  Jeg kom til at skrive mit fulde navn – kan det lade sig gøre, at du sletter ovenstående for mig igen?

  Så kan jeg høre til osten fra denne besked i stedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har slettet din anden kommentar 🙂
   Man bruger normalt flødeost (fx Philadelphia) eller mascarpone til cheesecake. Man blandet det op med sukker og æg, og evt. lidt vanille, så det bliver en slags creme. Almindelig revet ost går ikke 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ha ha der kan man bare se! Tak for svar – det kunne jo gå helt galt, hvis jeg bare fulgte egne ideer 🙂
   Tak for sletningen også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Når det kommer til bagning, så er det bedst at følge en opskrift 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Mmmh, dejligt at se endnu en kagebesat – udover mig selv 😀 Især i cheese cake! Tak for opskriften! Den kombination er jo lige til at savle over! Glæder mig til at lave den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg elsker kage 🙂 Og glæd dig til at lave – og ikke mindst spise den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter på Mimosa...