En ny læbestift

Skrigende

PhotobucketTo af disse ting er oldgamle, mens to af dem er helt nye køb – men alle fire falder alle under kategorien “skrigfarve” 🙂

Neglelakken har jeg haft på fingrene den sidste uges tid, og mange af jer har spurgt ind til, hvilken farve det er. Den er fra Dior, hedder “Bubble Gum” og er et par år gammel – jeg har ingen anelse om, om det var en sæsonfarve, eller om den er permanent. Nogen, der er klog på det?

Armbåndet – der ligner et minibælte – er i lak med den fineste neonpink farve. Det er fra COS og har vist også et par sæsoner på bagen. Det kommer til at pynte på mit håndled til sommer!

T-shirten købte jeg i COS i dag til 150 kr. De har virkelig mange tees i flotte farver for tiden, så skynd jeg derind, hvis I mangler et skud farve 🙂

Læbestiften købte jeg også i dag. Valget faldt på Morange, som slet ikke er så skræmmende, som den ser ud til! MAC-pigen var virkelig flink til at hjælpe mig med at vælge: Hun synes, jeg kunne bære de fleste farver, men da hun bedte mig om at beskrive de farver, jeg normalt går i af tøj og make-up, så synes hun, at jeg skulle vælge Morange. Jeg tror dog ikke, det bliver min sidste bright læbestift 😉

6 kommentarer

 • Lou

  Glæder mig til at se “morange” læbestiften på! Og tak for det fine indlæg med de andre læbestifter iøvrigt, alle farver er noteret. Så nu skal jeg bare lige svinge forbi MAC og se hvad der kan klæde en gammel smølf som mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det var da så lidt 🙂 Håber du finder en fin læbestift 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild tshirten fra Cos.. Var ellers inde og lure i butikken i lørdags, men jeg fandt desværre ikke den tshirt du har på billedet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Der var en del tilbage i dag, så skynd dig derind 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Rød er altså også en af de bedste skrigfarver 🙂
  Tror også jeg skal have fat i sådan en rød læbestift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det fremstår nok ikke så godt på billedet – men læbestiften er orange 🙂 Men rød er bestemt også en fin pangfarve!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny læbestift