Galakseprint fra Rodebjer

Urban Decay Naked – nu med pensel

Hvis I er faste følgere af bloggen, så er I vist ikke i tvivl om, at jeg er kæmpe fan af Urban Decays Naked-palette – se selv her, her og her. Den palette er simpelthen så anvendelig! Hvis man alligevel ikke er til vilde farver, så vil jeg påstå, at denne palette langt hen ad vejen kan dække ens behov. Du kan kreere alt lige fra et neutralt hverdagsøje, til sommerlige bronzelooks til mørke smokey eyes.  

Urban Decay har dog ændret lidt i deres populære palette… I stedet for eyelineren, der havde en sort og brun ende, får man nu en øjenskyggepensel med i købet. Om man synes, at denne justering er god eller dårlig, er jo en smagssag. Personligt har jeg selv så mange pensler, at jeg hellere vil have en 2-i-1 eyeliner med i købet – for den eyeliner er altså GOD! Jeg bruger den praktisk talt hver dag og skal helt sikkert købe en ny, når jeg løber tør. Omvendt kan man jo sige, at det giver mening at lægge en pensel i god kvalitet ved, så man kan bruge øjenskyggerne optimalt (hader, når der kun er lagt en snoldet lille skum-applikator ved!)…

Hvad havde I foretrukket: Eyeliner eller pensel i Naked-paletten?

(billede fra beautybay.com)

17 kommentarer

 • Baune

  Tror jeg foretrækker penslen; jeg kan ikke få låget af den ene ende af min eyeliner.

  PS. synes det er svært at se “Skriv kommentar”-knappen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Du må se at få låget af! Den er så fin 😉
   Og tak for tilbagemelding med knappen… Får min tekniker til at se på det!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvad koster paletten!? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som du selv siger virker den meget anvendelig den paliette.. Men hvor kan man købe sådan en? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg foretrækker helt klart pensel – det giver mere mening for mig, i det jeg slet ikke bruger eyeliner fordi mine øjne er små i forvejen hehe.
  Og så også fordi jeg stadig ikke har nogle ordentlige pensler, så ville da være rart når nu man alligevel investerede i paletten, at få en tilhørende pensel med 🙂

  Jeg kan dog godt følge din mening, men jeg tror den vil nå ud til flere købere med en pensel, måske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det må være Urban Decay ræsonnement, at der er flere, der vil købe den med en pensel. Men eyelineren er nu også god!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart med eyeliner, for jeg har i forvejen en pensel til formålet og jeg synes deres eyeliner er god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg har også paletten og elsker den! Når jeg bruger paletten, bruger jeg ofte flere farver og derfor også flere børster. Desuden afhænger børstevalget af effekten, man ønsker. Derfor foretrækker jeg klart den lækre eyeliner frem for en standardpensel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det har du helt ret i. Alt efter hvilket look, man ønsker, så skal man jo bruge forskellige pensler. Så den enkelte der medfølger er nok ikke dækkende…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke P

  Jeg er glad for at jeg har den version med duoble eyelineren, for som du selv siger, så er den mega god! Og jeg har ikke en anden brun eyeliner, men kan godt lide at bruge den til et toned down look, og både den sorte og den brune bliver brugt hver dag! (Dog ikke på en gang 😉 )

  Generelt er jeg bare super glad for paletten og den kan bruges til nærmest hvad som helst! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er nemlig også derfor, jeg er så glad for eyelineren 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] minipensel ved og ikke de traditionelle skumapplikatorer, som jeg plejer at kyle ud. Kunne se hos Maria at Urban decay også er på penslerne, så måske kan man håbe på at denne lille ting ikke kun er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man ikke købe den et sted i København og hvad koster den cirka? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galakseprint fra Rodebjer