Dagens outfit: Almost all black

Änglamark-vindere

PhotobucketSå fik jeg trukket tre heldige vindere, der hver bliver belønnet med et plejesæt fra Änglamark. Det var så svært at vælge blandt alle jeres historier – jeg ville ønske, jeg kunne dele et sæt ud til hver eneste, der har kommenteret!

De tre heldige vindere er: Laura, der skrev et fint Änglamark-digt, Trine, der har brækket benet fire steder, og Nadia, der opfordrer alle til at tjekke deres modermærker jævnligt for celleforandringer. Jeg har sendt jer en mail, som I gerne må besvare hurtigst muligt 🙂

2 kommentarer

 • Ser ud til at være de rigtige vindere 😀 Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, det var i hvert fald nogle gode kommentarer, vinderne havde lagt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Almost all black