Hoarder

Answers: Let’s get personal…

PhotobucketHr. kæreste og mig til Skt. Hans-aften. Glæder mig, til det bliver sommer!

For et stykke tid siden havde jeg en spørgerunde, og her kommer første del af svarene, som handler om højde og drøjde, hr. kæreste og andre personlige ting. Der kommer også et indlæg, hvor jeg svarer på uddannelse og job, blogging og mode. I kan stadig nå at stille spørgsmål – bare fyr løs i kommentarfeltet 😉

Hvor høj er du, og hvad vejer du?
Jeg er 152 cm høj og vejer 48 kg.

Hvor stammer du fra?
Jeg er født og opvokset i Svendborg på Sydfyn. Mine forældre er oprindeligt fra Vietnam – de kom til Danmark som bådflygtninge i 1984.

Hvordan vil du beskrive dig selv med tre ord?
Ydmyg, snakkesalig og sød 🙂

Hvornår flyttede du til København?
I sommeren 2008. Før det boede jeg i Odense, men flyttede til København, da jeg skulle i journalistpraktik.

Hvor længe har dig og hr. kæreste været sammen?
Vi har været sammen i lidt over 2 år 🙂

Kunne du tænke dig at få børn? Hvis ja, hvornår?
Ja, det kunne jeg da godt tænke mig. Men det bliver ikke foreløbigt… Jeg føler ikke rigtigt, at jeg er klar (hvis man da nogensinde bliver det!). Vil gerne nyde min “frihed” lidt endnu. Et barn er en stor glæde, men også et kæmpe ansvar!

Kan du fortælle en smule om kæresten: Alder, oprindelse, job/uddannelse og sådan?
Min kæreste er 26 år og er født og opvokset i København. Han er halvt dansker og halvt amerikaner. Han er arkitektstuderende og er for tiden i praktik hos et arkitektur- og designfirma i København. Ved siden af arbejder han som gårdmand i en vuggestue. Og så er han mægtig sød og pæn, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Hvilket tøj går hr. kæreste i?
Han går ret klassisk klædt. Oftest i jeans med skjorte og en pæn sweater over. Eller en cardigan og t-shirt. Han går i mærker som: Ralph Lauren, Gant, Samsøe & Samsøe, Cheap Monday, Won Hundred, Filippa K, H&M, Levi’s og Uniqlo.

Hvad gør du for at holde dig så slank, som du er?
Ikke noget, for at være helt ærligt! Jeg løber ikke, går ikke i fitness center og har aldrig været på slankekur. Faste læsere af bloggen ved jo nok også, at jeg er svært glad for kage 🙂 Jeg har et ret højt stofskifte – en overgang var det faktisk for højt, så det skulle reguleres med medicin… Jeg cykler en del, og så bor jeg på fjerde – det er vist det motion, jeg får…

9 kommentarer

 • Anna

  Sikke fine og ærlige svar! Det virker til at dig og hr. kæreste har et hyggeligt liv! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gud hvor sjovt at du er fra svendborg! Jeg er selv fra langeland så jeg kender svendborg ind og ud 😉
  Jeg var jo forresten vinder af et af deodorant-sættene som du havde konkurrence på, for et stykke tid siden – og så vil jeg lige høre om det bare er mig der har misforstået, eller var det ikke meningen at der skulle være to stk – både en spray og en roll-on? I al fald har jeg kun modtaget spray’en :-/

  Og fedt at du laver sådan et personligt indlæg! Dem er jeg stor fan af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Katrine.
   Jep! Jeg er født og opvokset i Svendborg – og er da også ret tit på besøg hos mine forældre, der stadig bor der 😉

   Det lyder meget mærkeligt med deo’en… Det var et sæt, man vandt… Måske postbuddet har været lidt langfingret – det oplever jeg desværre for tiden 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt at du har fået svaret på nogle spørgsmål 🙂
  Desuden har jeg selv boet i Svendborg i to år. Ganske hyggelig by…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor køber du bukser henne? Jeg mener, du er ikke særlig høj, og jeg har selv ofte svært ved at finde nogen, som ikke er tyve meter for lange ; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Godt spørgsmål. Det tager jeg med i indlægget, hvor jeg svarer på spørgsmål om mode og stil.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Hermed kommer anden del af svarene på spørgerunden. Denne gang handler det om mode, stil og skønhed. I kan se første del om svar på mere personlige spørgsmål HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoarder