Stjerner med briller

Answers: Mode og stil

PhotobucketHermed kommer anden del af svarene på spørgerunden. Denne gang handler det om mode, stil og skønhed. I kan se første del om svar på mere personlige spørgsmål HER.

Har du et stilikon?
Jeg synes, at Alexa Chung har en rigtig fed stil, selvom den er meget ulig min egen. Det jeg beundrer ved hende, er, at hun er virkelig god til at gøre sin stil personlig og gøre tingene til sine egne. Det gad jeg godt kunne overføre til min egen stil… Udover Alexa Chung er jeg kæmpe fan af Kirsten Dunsts stil: Den er feminin, enkel og helt hendes egen.

Kan du ikke poste et indlæg med dine skjorter? De er så fine, vil gerne “låne” lidt af din stil, men synes, det er svært at komme i gang.
Det kan jeg da godt – men så mange skjorter har jeg altså heller ikke 😉 Ellers kan du browse gennem kategorien “Outfit”, der dukker jævnligt outfits med skjorter op. Der kommer et indlæg snarest! Generelt er I altid velkomne til at komme med forslag til indlæg, I kunne tænke jer!

Jeg følger selv med hos nogle beauty-guru’er på youtube. Hvem følger du? Måske har du nogle spændende, nye som burde tjekkes ud…
Før i tiden fulgte jeg rigtig mange, men på det seneste har jeg skåret kraftigt ned på, hvem jeg følger – ellers kunne jeg jo bruge hele dagen på det 😉 Mine favoritter er Lisa Eldridge, Pixiwoo og Pixi2woo.

Har du et par ultimative favorit beautyprodukter. Hvilke?
Dem har jeg mange af 😉 Men jeg kan ikke leve uden 1) En primer – lige nu bruger jeg den fra Gosh, som er rigtig god. 2) Foundation – Toleriane Teint Fluid fra La Roche-Posay er genial. 3) Ultimate Brow Kit fra Wet ‘n’ Wild vender jeg tilbage til igen og igen. Ellers kan du læse om min hverdagsmake-up HER.

Hvad er dit bedste køb nogensinde?
Tror faktisk ikke, at det er noget rent modemæssigt… Lige nu vil jeg sige min cykel, som jeg er så forelsket i. Fatter ikke, at jeg ikke købte en ny cykel noget før – jeg nærmest flyver gennem Københavns gader 😀

Hvad har overlevet længst i dit klædeskab?
Det er nok en blazer, som jeg fik syet i Vietnam for godt 15 år siden. Den går jeg stadig med. Den var oprindeligt lidt oversize, nu er den en cropped blazer. Du kan lige ane den HER.

Hvornår startede din interesse for mode?
Det er svært at sætte et præcist tidspunkt på, men det var helt fra da jeg var barn. Jeg samlede på påklædningsdukker og tegnede selv en hel masse tøj til dem. Jeg var bl.a. meget fascineret af moden fra 60’erne og 70’erne og lånte bøger på biblioteket og kopierede tøjet til min påklædningsdukker. Ret nørdet, nu når jeg tænker over det!

Senere hen opdagede jeg modemagasinernes verden, som stadig vækker begejstring hos mig. Så opdagede jeg, at man kunne dele sin interesse for mode online med folk fra hele verden. Jeg var aktiv bl.a. på The Fashion Spot og læste modeblogs. I 2007 startede jeg så min egen blog 🙂

Har du et eller flere tips til tøjkriser – er der et stykke tøj der altid kan redde dig?
Et par velsiddende jeans er guld værd. Dem hopper jeg altid i, når jeg en dag føler mig lidt uinspireret rent tøjmæssigt. Toppet af med en top og en cardigan – så er jeg glad 🙂

Er du mest til flade eller høje sko?
Jeg er en bette én på 152 cm, så høje sko er min bedste ven 🙂 Men jeg går dog nok mest i flade sko til hverdag – det er bare mest behageligt!

Hvor køber du bukser henne? Jeg mener, du er ikke særlig høj, og jeg har selv ofte svært ved at finde nogen, som ikke er tyve meter for lange ; )
Jeg køber ikke bukser steder specielt til petite størrelser… Jeg køber bukser i bl.a. Gina Tricot, Zara og H&M. Med skinny jeans har jeg ikke noget mod, at de rynker lidt ved anklerne, fordi de er for lange. Ellers kan bukser, der er cropped på “normale” mennesker, sagtens bruges som normale bukser 😉

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stjerner med briller