Ode til Emily

Bikini-tid

Photobucket
Jeg har egentlig ikke et akut behov for en ny bikini… Men en enkelt bliver det til: I H&M’s showroom udså jeg mig nemlig en fin sag fra H&M med banan-print, og jeg venter bare på, at den kommer i forretningerne, så jeg kan hapse den!

Hvis den nu skulle stå på lidt flere indkøb på bikini-fronten, så ville ovenstående fra Gina Tricot også være et godt bud. Farven er så smuk, toppen er lige noget for mig og min a-skål, og mormor-trussen er egentlig også ret cool 🙂

Toppen koster 99 kr. og kan fås HER, mens trusserne går for 79 kr. HER.

Skal I have en ny bikini? Hvilken har I udset jer?

(billeder fra ginatricot.com)

21 kommentarer

 • Jeg tror, at jeg nupper en badedragt i år.. Selvom jeg aldrig bader 😀 Men altså, er vokset ud (ups) af min bikini.. Hehe.. Så tænker lidt sådan en bandaeu badedragt.. Selvom den bikini der er ret lækker 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har faktisk en badedragt liggende, som jeg aldrig har brugt :S Måske den skulle luftes til sommer!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt den her fantastiske bikini fra Change. Jeg prøvede samtlige søde, romantiske bikinier i H&M, men med en G-skål er det bare svært at retfærdiggøre ikke at bruge penge på en ordentlig bikini i den rigtige størrelse. Så det endte med:

  http://shop.change.com/badetoej/bikini-top/1962/
  Som kan lave om til en halter, så den får det 60’er-agtige præg som denne her fine har:
  http://shop.change.com/badetoej/bikini-top/1961/

  Er rigtig glad for den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den er også fin! Er vild med prikkerne!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Tak for tippet – jeg kan nemlig heller ikke klemme mig i overdelene fra H&M – tror måske jeg skal en tur i Change snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Godt, du kunne bruge tippet! Håber, du finder noget fint i Change 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hurra for a-skåle!!

  Jeg har en supersej bikini fra Thailand med farvede striber… Toppen er stropløs og bandeau, og den snor sig, så den ene halvdel er stribet, mens den anden er grøn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eli

  Er det noget sted, man kan se bandana-bikinien online? Den lyder vildt flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Mener du banan-bikinien fra H&M. Nej, den kan jeg desværre ikke finde online… Den er i butikkerne om et par uger!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uhh! den fra Gina Tricot købte jeg sidste år, nok bare en “ældre” model, og den passer så godt på min (like you) a-skål, haha 🙂 Så ingen ny bikini til mig i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen ny til mig i år. Købte ny for 2 år siden, en dyr én! 🙂
  Da jeg ikke bader/bruger den vildt meget, så kan den anden sagtens genbruges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var også en tur i H&M idag og kigge på bikinier og jeg fandt den fedeste beige bikini uden stropper, som ligesom havde en lynlås i midten foran og der var en “haj tand” sat fast i lynlåsen. Åh hvor var den bare flot! Desværre var den der ikke i minn størrelse 🙁
  Men en med bananer lyder altså bare for cool og meget friskt og Prada agtigt 😀

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Banan-bikinien er SÅ cool! Og ret Prada-agtig, ja 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Åh den er fin!
  men jeg leder og leder efter bikinier i år, men de er godt nok svært at finde en bikini til E/F-skål, som ikke koster en formue og som stadigvæk er lidt smart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] husker I, at jeg tidligere har cravet en bikini med banan-print? Nu kan den fås i H&M, og den kom selvfølgelig med mig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ode til Emily