Nail it like Kate

Dagens outfit: Med gult bælte

PhotobucketBluse fra Monki, gult lakbælte fra H&M, navy bukser fra Uniqlo og sorte flats i lak med peeptoe fra Nine West.

Weekend! Jeg er alene hjemme i aften, så den står på sushi, en stak magasiner og måske lidt highlights fra dagens bryllup (hvorfor blev de også gift midt i arbejdstiden!?). I morgen skal jeg være personal shopper for en ven. Han skal have opdateret det meste af garderoben, så det skal nok blive en sjov opgave 🙂 Om aftenen har en veninde inviteret mig til fest – og jeg glæder mig, for det er alt for lang tid siden, vi sidst har set hinanden! Søndag står vist på besøg hos svigerforældrene… Weekenden er jo nærmest overstået, før den er gået i gang!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nail it like Kate