Dagens outfit: Med og uden cardigan

Dagens outfit: Mig og Frk. Himmelblå

PhotobucketNavy frakke fra COS, camel tørklæde fra H&M, sort/camel-stribet cardigan fra Topshop, jeans fra Levi’s CurveID (gave), ballerinaer fra Urban Outfitters, solbriller fra RayBan (gave) og cykelhjelm fra Abus

I dag har jeg haft lidt kvalitetstid med min mellemste søster: Vi har bagt kage og cyklet en tur i solskin på Amager, hvor vi endte i Fields med lidt shopping. Ren hygge! På billedet ser I min nye cykel, som jeg glæder mig til at drøne rundt på – vi er allerede fortrinlige veninder. Cyklen er fra Ebsen og har den fineste himmelblå farve (den er faktisk mere skrigende i farven, hvilket mit kamera desværre ikke kan fange…). Og ja, selvom jeg er et kæmpe modedyr, så ofrer jeg gerne udseendet for en cykelhjelm. En cykelhjelm bliver aldrig fiks, men kærligheden til mit hoved er større end min forfængelighed 😉

Nu smutter jeg igen – skal lave lækker middag med søs 🙂 Go’ lørdag til alle!

16 kommentarer

 • Anne

  SÅDAN! Jeg er overbevist om, at selv en cykelhjelm kan være fiks, hvis den bæres af en tilstrækkeligt fiks person. Hvilket du jo er et strålende eksempel på her. Jeg krydser fingre for at se flere billeder af folk med cykelhjelm, så den kan tilføres lidt chik-faktor!
  /Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak, tak! Synes helt klart, at flere burde cykle med cykelhjelm – så ville det nok blive mere chic, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Go’ stil med cyklehjelm! Thums up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt lide din holdning til cykelhjelmen! Gid jeg havde den samme 😉
  Selv go lørdag:)
  /Gunilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg var bestemt heller ikke fan af hjelmen i starten. Men det er bare om at få den på – så er det faktisk ikke så slemt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cyklen er bare så fin (: Hvis jeg vandt i lotto skulle jeg have sådan en :p Og så er jeg glad for at se din cykelhjelm, den er også fast inventar når jeg cykler. Og har allerede reddet mit hoved én gang (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du sød og fed cykel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cykelhjelm er ikke mode. Helt ærligt. Se bare her: http://www.cykelhjelm.org

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det synes jeg heller ikke, at jeg påstår i indlægget? Det er skam en ærlig sag… Synes helt klart, at man skal ofre forfængeligheden og bære cykelhjelm. Desværre er det bare ikke alle, der deler min holdning…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Pudsigt! Jeg har en cykel i præcis samme farve, og den kalder jeg også for sjov for Frk. Himmelblå 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er jo også et oplagt navn til sådan en fin cykel 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Du er for sej!
  Thumps up for cykelhjelmen

  – Nina
  http://danishfashionvictims.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Med og uden cardigan