Pæne Alexa

Hoarder

PhotobucketJeg syntes egentlig ikke, at jeg havde mange læbepomader liggende… Det var så, indtil jeg samlede dem alle på ét sted! Normalt er de jo spredt ud på forskellige locations: Et par stykker i den ene taske, et par i den anden og et par ved siden af sengen, så jeg kan smøre et tykt lag på, inden jeg går i seng…

Normalt er jeg til lip balm fra Bobbi Brown – som jeg har blogget om HER – men jeg må nok hellere lige nå til bunds i nogle af de læbepomader, jeg har liggende 😉 Jeg vil også gerne prøve Ole Henriksens læbepomade, som Jeanett så varmt anbefaler, og dem fra EOS, som bl.a. Emily og Frede er fans af – men igen, jeg skal have dem, jeg har i forvejen, brugt op først!

Hvilken læbepomade foretrækker du?

42 kommentarer

 • Katrine Hermansen

  Jeg mangler altid en læbepomade når jeg er nogle steder henne, hvilket har resulteret i at jeg nu har liggende omtrent 30-40 læbepomader herhjemme … Men min favorit er en læbepomade fra et eller andet ukendt fesent el-selskab, – til trods for at jeg har brugt mange hundrede kroner på læbepomader!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NT

  om dagen bruger jeg blistex og carmex, og inden jeg skal sove smøre jeg et tykt lag eight hour, fra elisabeth arden på, synes nemlig godt at den kan lugte og være lidt for klistret til daglig brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg har faktisk også en 8 hour liggende et sted… Jeg plejer at bruge den fra Decubal, før jeg lægger mig til at sove. Dejlig fed og fugtende, men uden mærkelig lugt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min favorit er helt klart aloe lips’ med jojoba olie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie

  Du er ikke den eneste der har mange læbepomade liggende 😉

  Min favorit er helt klart den fra rosebud – især minted rose. Derudover er jeg også rigtig glad for Body Shops – den med jordbær smag. Mums!

  /Leslie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, Rosebuds er også mægtig populære… Men har aldrig selv prøvet den…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kunne ikke lade være med at smile, jeg har også så mange forskellige liggende alle mulige steder! 😉
  Kløver vaseline holder jeg meget af, også fordi den har andre nyttige formål. Ellers så en sikkert utraditionel en; Forsvarets Hudsalve (www.forsvaretshudsalve.dk). Den kan også bruges til flere forskellige ting, og selvom den er langt fra chic, så synes jeg den er god og den dufter dejligt at vanilje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L.

  Verdens bedste læbepomade!
  http://www.wellhouse.dk/shop/varegrupper/hudpleje-til-voksne/ansigtspleje/labepleje/derma-helse-labepomade.html

  Jeg er sygeplejestuderende og det er også den vi bruger til patienterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tak for tippet! Den må jeg undersøge nærmere!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dharma

  nuxe for evigt og altid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nuxe er altså også bare et lækkert mærke!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige for tiden hvor jeg har været på isotretinoin (som har total udtørring af hele kroppen som bivirkning) i et halvt år er jeg nærmest ligeglad. Jeg bruger en læbepomade på 10 dage! Irmas Tusindfryd er dog rigtig god og ligeledes den billige Aloe Vera, Netto indimellem har på tilbud. Labello synes jeg fedter mere end den fugter og det samme med EOS (som jeg ellers er glad for, jeg synes bare konsistensen gør at der kommer meget på læberne). Blistex er klart gode, men rigeligt dyre når man bruger de mængder jeg pt. gør.
  Så skal jeg lægge mig fast på én endelig favorit bliver det nok Tusindfryden. Jeg synes man får rigtig meget for pengene med den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, når man som dig er storforbruger er læbepomade, så er det om at finde noget, der er value for money! Jeg bruger faktisk et par af Irmas produkter fra Tusindfryd, som er jeg er glad for, så læbepomaden vil jeg helt sikkert også kigge på
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke B

  Jeg er personligt helt tosset med dem fra EOS. De er fantastiske, og man bliver lidt glad hver gang de komme frem pga den lidt skøre form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   EOS er nemlig så fine i både farve og form!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  uhhhh tør næsten ikke give min yndlings læbepomades navn fra mig… 😉 for den har været udsolgt fra http://www.simplyvain.dk lææænge, men hun har lovet at de nok har den hjemme igen sidst på måneden….
  Mærket hedder Bloom (lækkert australsk mærke, der også har mange andre supergode cravings!) og den hedder “LIP PLUMP” og den virker også på sigt! Uden at være for meget og uden på nogen måde at være ubehagelig at bruge! Tvært imod! Den fugter og beskytter rigtig godt og retter lidt folder ud, giver naturlig fylde. Har en dejlig mild duft og neutral smag. Er i glans-styrke også ret neutral og giver kun et svagt naturligt velfugtet look og ikke for glossy.
  Prisen er det eneste minus den koster 150.-!!! Men, synes faktisk at den er alle pengene værd 🙂

  Hvis andre ligger inde med viden om de kan fåes andre steder… ja uhh så vil jeg da blive SÅ glad, da jeg er lige ved at løbe tør :'(
  Rigtig god weekend/ Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Personligt har jeg ikke brug for at få mere fyldige læber – men den lyder god! Kender desværre ikke til andre forhandlere… Måske ebay? Der kan man finde det meste 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   ih… TAK for tippet, havde slet ikke tænkt på e-bay 🙂
   Jeg havde heller ikke brug for det førhen… men nu hvor jeg er 41 kan jeg godt se at jeg har mistet lidt af min førhen naturlige fylde, og så giver denne her lige en smule hjælp 🙂 kunne ALDRIG finde på at få sprøjtet et eller andet halløj ind, og er ikke ude efter en “linse-trutmund” 😉 derfor er netop denne så god og så det at den fugter super godt i mange timer er jo også et plus 🙂
   /Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ah ok, ja – desværre har man ikke de samme læber hele livet… Og respekt for, at du ikke tyer til sprøjten… Og så er det jo helt ok at “snyde” lidt med en læbepomade 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg elsker lip balms og har alt for mange! Mine favoritter er Ole Henriksen (den grønne), Kiehls, og når det er rigtig koldt så finder jeg mentholatumpomaden frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg er også vild med den fra Mentholatum – en bardomsklassiker 😉 Kiehls har jeg ofte stået og savlet over i Magasin!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine yndlings er dem fra EOS, de er altså bare gode! Og så laver Neutral også en god en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Neutral er et hit hos mig – må tjekke deres læbepomade ud!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Jeg elsker alle bodyshops læbepomader! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Er der en bestemt, der er favorit? Mig og Bodyshop er ikke helt gode venner… Slår ud af nogle af deres produkter.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den de har lavet med kakaosmør er rigtig fin. Den er uparfumeret og ret lækker. Men den dufter meget kraftigt af kakao.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hvis den lugter for meget af kakao, så ville jeg nok blive rimelig hurtigt chokoladesulten 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af Mentholatum (staves det sådan? Jeg har tømmermænd og kan ikke overskue at finde den frem fra tasken for at tjekke efter :P) Den er fantastisk til vintertørre læber og til en rød næse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det ser da meget rigtigt ud 😉 Jeg er også fan af metholatum – har vist den i tubeform på billedet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to favoritter, jeg altid skifter mellem:

  Decubals Lip & Dry Spot Balm: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/06/24/minitest-problemknuser-til-sprukne-l%C3%A6ber-og-andre-t%C3%B8rre-pletter/

  Og Forsvarets hudsalve: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/11/04/forsvarets-hudsalve-en-multikunstner-til-vintert%C3%B8r-hud-og-l%C3%A6ber/

  Jeg er totalt læbepomade afhængig og har altid mindst et par stykker af hver slags på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Decubal’en er også en favorit hos mig – den ligger oppe i højre hjørne på billedet 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeps jeg så den godt. Den er fantastisk 😀 Den er også verdens bedste til tørre neglebånd og alt andet der er tørt og driller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeg bruger den mest på læberne, inden jeg går i seng… Synes, den er for fedtet til andet. Men jeg vil da prøve at bruge den, næste gang neglebåndene driller 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Min yndlings læbepromade er EOS i “Lemon drop”. Så jeg vil helt klart anbefale den til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Der er så mange, der snakker godt om EOS, så det skal da helt sikkert prøves på et tidspunkt 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Hej
  Kunne ikke dy mig for at sende dig et link på en virkelig lækker læbepomade.
  Den er lækker at bruge ingen kraftig duft og så er det jo rart at vide at det man putter på læberne ikke er giftige sager.
  Det eneste minus er at den yndige pap beholder den er i, efter noget tid bliver ret smadret hvis man ikke passer på.
  http://shop.my-roots.dk/shop/phoenix-botanicals-lip-313p.html
  Hilsen Ane

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne Alexa