Søndagssang: Feist - 1 2 3 4

My Girl You Blush

PhotobucketEn af jer spurgte, om jeg ikke ville vise min MAC-samling frem – og det kan jeg da godt 🙂 Jeg har valgt at dele MAC-flashningen op i flere indlæg, så det er lidt mere overskueligt… Men så meget MAC har jeg altså heller ikke – synes jeg selv 😉 Vi starter med blush og highlightere.

Mens andre måske tyer til mascara eller læbestift for at live deres look op, så er jeg helt klart mest til blush. Jeg synes i den grad, at blush gør en kæmpe forskel og kan skabe glød og liv i ansigtet med en minimal indsats. Jeg er mest til ferskenfarvet blush, men at par pink/rødlige er da også sneget sig ind i min samling 😉

Lad os starte fra toppen, hvor “Peachykeen” ligger. Som I måske kan se, så er jeg svært glad for den blush, for jeg har “hit pan” – hvilket er Youtube-lingo for, at jeg har ramt metalbunden 😉 Farven er en skøn ferskenfarve med diskret shimmer i.

Nedenunder ser I “Bite of an Apple”, der er fra Venomous Villains- kollektionen, og derfor er emballagen prydet med den onde dronning fra Snehvide. Farven ser ret skrap ud i pakken, en hidsig rød-koral i mat finish, men hvis man påfører den med let hånd, så giver den fine Snehvide-rosenrøde-æblekinder.

Ved siden af er “Soft and Gentle”, der er en mineralize skinfinish i en flot champagnefarve. Som navnet antyder, så giver den en meget blød og mild glød til ansigtet. Jeg bruger den som highlighter på kindben, brynben og næseryg. Det gode ved den er, at den ikke er for glitret, men meget diskret. Og så får man virkelig meget produkt for pengene: En overgang brugte jeg den hver eneste dag, og det kan man overhovedet ikke se!

Næste i rækken er “Ripe Peach”, som blev revet væk, da den blev lanceret i Spring Colour Forecast-kollektionen. Jeg fik kun fingre i den, fordi min lillesøster skulle til Thailand og fandt den i lufthavnen for mig. Det ligger jo lidt i navnet, men blushen er ferskenfarvet, og det smarte er, at man selv kan graduere, hvor lys eller mørk man vil påføre blushen. Jeg nænner næsten ikke at bruge den, fordi den er så limited edition… Jeg håber, at MAC en dag gør dem til en del af deres permanente kollektion!

Den sidste er “Posey”, som er en blushcreme – den giver de fineste rosenrøde kinder, men er meget diskret. Desværre har MAC afviklet deres blushcreme og erstattet den med cremeblend. Og selvom navnet “Posey” går igen, så er farverne desværre ikke ens 🙁 Jeg synes, den nye er mere brunlig – desværre… Så nu må jeg hellere se at spare lidt på denne blush… Som I måske kan ane, så er der brugt godt af den allerede.

Det var lige en gennemgang af de blush og highlighters fra MAC, som jeg har… Har du en favoritblush fra MAC, som du vil dele?

30 kommentarer

 • En favorit? Må jeg kun vælge en? Det er vist godt det ikke er mig, der skulle vise samlingen frem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, kun én 😉 Og jeg synes da helt klart, at du skal vise din samling frem 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du kan godt huske, hvad aftalen gik ud på, ikke? 😉

   Så vil jeg faktisk slå et slag for de nye cremeblends. Jeg er i gang med at teste i farven Ladyblush, og de har bare den lækreste tekstur. Perfekte til en diskret glød til sommer.

   Min absolutte yndlingsblush er slet ikke fra MAC. Det er Deep Throat fra NARS. Jeg eeeelsker den. Perfekt flush til mine kinder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nej?

   Jo, men jeg har swatchet de to “Posey”, og de er desværre ikke ens i farven…

   Og jeg skal også snart have fingre i en NARS blush!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej jeg ved det godt. Desværre. Farverne er ikke de samme. Men konsistensen er så meget lækrere. Hvad med nogle af de helt andre farver måske?

   Aftalen var, at hvis Pudderdåserne flashede deres makeupkollektion, så flashede du din tøjsamling 😀

   Altså NARS blushes er de bedste. Jeg bruger faktisk ikke mine MAC ret meget, NARS er klart min favorit. Min anbefaling er Deep Throat. Det er den fineste blush og mest anvendelige og klædelige blush, jeg har prøvet. Orgasm, som ellers er højt besunget, kan jeg ikke fordrage. Bare en masse glitter chunks på mine kinder.

   Jeg har skrevet lidt om NARS blushes her: http://www.pudderdaaserne.dk/2010/10/23/absolut-yndlingsblush-nars/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Må bestemt give de nye cremeblends en chance 🙂

   Og den aftale har jeg da helt fortrængt 😉

   Jeg må kigge på NARS blush, når jeg skal til Paris i næste uge… Det er jo desværre ikke til at opstøve i DK 🙁 Skal også tjekke deres Sheer Glow-foundation ud 🙂

   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det er lige præcis Ladyblush der er min sommer favorit. Den kan anbefales, Maria.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den vil jeg da kigge på 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min YNDLINGS MAC-blush er Peaches 🙂
  Den er ferskenfarvet/orange, og den er så køn på huden! Den er bedst om sommeren, synes jeg 🙂
  Det er en sheertone blush, så der er ingen glimmer, og den er nem at blande ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Den lyder fin! Er jo vild med ferskenfarvede blushes…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg bruger Melba som er en af deres pudderblush. Den er virkelig fin til hverdag, og man føler sig slet ikke malet. Den er fantastisk. Og om sommeren har jeg en creme blush. Den er også virkelig rar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Melba har jeg også hørt meget godt om 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S.

  Jeg elsker elsker elsker min blush ‘Hipness’ fra mac. Den er desværre limited edition, og jeg fik kun fat i den, fordi mac relancerede farven med deres ‘going to the beach’ kollektion (eller hvad den nu hed) sidste sommer. Det er den fineste koral-farve, og helt klart den jeg altid rækker ud efter, selvom jeg ikke er fan af indpakningen (hvornår har ærtegrøn nogensinde stået godt til koral?)
  Inden jeg slutter af, vil jeg lige give dig et tip, om at kigge på deres cream colour base (nærmere betegnet den i farven ‘hush’, selvom jeg også har hørt gode ting om ‘pearl’). Jeg lægger den som highlighter på kindbenene, og jeg får altid kompliomenter om hvor “frisk” min hud ser ud, når jeg har den på – og så gør den sig også godt på billeder 🙂
  Undskyld den lidt lange kommentar – jeg er mac-addict, så de her indlæg er lige mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det er helt ok med en lang kommentar! Jeg synes bare, det er fedt, at der er mange, der er lige så nørdede med MAC som mig 🙂

   Ja, det er lidt irriterende, at mange af deres blush er limited edition 🙁 Og tak for anbefalingen af cream colour base, dem vil jeg helt sikkert se nærmere på!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker MACs produkter, de er så gode og nemme og have med at gøre med 🙂 Glæder mig til at se resten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hey! 🙂
  Kunne du ikke vise i en video, hvordan du lægger blush og highlighter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jo, men min kamera er så dårligt, at det får du måske ikke så meget ud af… Ellers søg på Youtube… Der er tonsvis af videoer om selvsamme emne 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også deres mineral skinfinish, har i flere år brugt af den samme “So ceylon” og lurer også på andre fx. ligesom din soft and gentle.. Hvad angår “Posey”, så er der da garanteret nogen på Ebay.co.uk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Tjo, de kan også stadig fås i Magasin – så måske jeg skal have mig en back-up 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ‘Style’ er god – den giver en frisk glød til min hud, men er nemlig ikke alt for fremtrædende, så den er lige mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Sikke et pænt navn til en blush – alene det er da argument nok for at købe den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeelsker Melba!! Den er noget så dejlig <3 Den er ¨desuden også mat, hvilket jeg godt kan lide til hverdag.

  xx

  Kathrine

  http://www.lychee9.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  NEJ?! Afviklet deres cremeblush?! Piv!

  Min favorit er netop en cremeblush i farven “lilicent” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja, deres cremeblush bliver erstattet af cremeblends, der skulle have en bedre konsistens.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også kæmpe MAC fan, ejer stortset ikke andet. Jeg elsker ‘Something Special’ og ‘So Sweet, So Easy’ fra deres nye cremeblend blush kollektion. Jeg har også en der hedder ‘Blushbaby’ som er fra deres permanent kollektion. Prøv måske ‘Pink Swoon’ eller ‘Well Dressed’, eller måske ‘Peachykeen’. Der er jo så mange hehe. Jeg elsker bare MAC, hvad kan jeg sige.

  Dog vil jeg sige at den ikke er lige så god som deres nye cremeblend blushes, dem er jeg helt syg med! Så dem kan jeg klart anbefalde! NARS ‘Deep Throat’ er dog også en af mine favoritter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Har allerede Peachykeen, og det er min favorit! Vil helt klart tjekke de nye cremeblends ud ;9
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Min favoritblush fra MAC er klart Springsheen… Den er koralfarvet på den lækre måde. Mange siger at den ligner Nars orgasm, men jeg synes MACs er mere cool + crueltyfree (mac tester ikke på dyr)
  Du har sikkert også gul undertone i huden som mig (jeg har asisatiske gener) og Springsheen er perfekt til det… plus ikke at glemme med en base af MAC mineralize satinfinish fondation NC15 under 😉

  MAC we love!!!
  -og selvfølgelig Sisley… men det er en anden snak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for anbefaling 🙂 Og ja, Sisley er lækkert – men DYRT!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Feist - 1 2 3 4