Picnic med ruller

Pedal to the metal

PhotobucketSandaler fra Chloé hos NAP, sandaler fra Lanvin hos LuisaviaRoma og sandaler fra Zara Kids.

Er disse sandaler ikke bare må ha’?! Metal møder læder – det er da match made in heaven! Sandalerne fra Lanvin så jeg for første gang hos A Fashion Tale, og jeg var på jagt efter dem, da jeg var i Paris. Men jeg fandt dem ikke, for på en eller anden måde havde jeg fået ind i knolden, at de var fra Fendi. DOH!

Sandalerne fra Zara har Ditte åbenbaret mig for. Hun finder jo også alle de fine ting 🙂 De er jo også mægtig pæne og lidt mere budgetvenlige end dem fra Lanvin…

Uha, which ones to chose?

(billeder fra de respektive webshops)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic med ruller