Jardin des Tuileries

Røde læber

PhotobucketSpejl fra Paul & Joe hos ASOS, læbeblyant fra Rimmel i “Red Diva” hos Matas og læbestift fra MAC i “Russian Red” hos Magasin.

Først og fremmest tusind tak for jeres søde kommentarer til mine Paris-outfits. I er de bedste! Mange af jer komplimenterede mine røde læber, og jeg kan fortælle, at læbestiften er “Russian Red” fra MAC. Den perfekte røde til mig – har også blogget om den HER og HER! For at gøre mine læbers form mere defineret har jeg tegnet dem op med en læbeblyant fra Rimmel, og så har jeg et spejl med i tasken for at friske op i løbet af dagen.

Røde læber kræver lidt mere arbejde, men jeg synes nu ikke, det skal forhindre mig – og jer andre! – i at afprøve looket 😉

Meget passende så har Magasin i denne uge 10 procent på al kosmetik – heriblandt MAC. Så kig forbi din lokale MAC-stand eller online 🙂 Jeg har da i hvert fald et par MAC-læbestifter, jeg skal se nærmere på…

(produktbilleder fra asos.com, realbeauty.com og wallmart.com)

12 kommentarer

 • Den ser rigtig fin ud på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Jeg har et spørgsmål. Det hører nok ikke så meget til her, og måske har du svaret på det før, men hvordan klarer du at være væk fra din familie? Altså hvor lang tid gik der før du følte dig hjemme i Kbh?

  Jeg er selv flyttet herover og synes stadig det er ufattelig hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Kære T,
   Jeg synes som sådan ikke, at det var hårdt at flytte til København… Snakkede tit og ofte sammen med mine søstre i telefonen, og min mor kimer mig ned… Så når ikke at savne dem 😉 Ellers er de jo kun en togtur væk – og ens samvær bliver meget mere prioriteret og koncentreret på en helt anden måde, end da man boede hjemme 😉 Hæng i – det skal nok komme! På et tidspunkt når du endda det punkt, hvor det er dejligt at besøge mors kødgryder, men dit EGET hjem er nu bedst 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • T

   Tak for det dejlige svar. må holde hovedet højt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det var da så lidt 🙂 Og tro mig – det skal nok gå!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Den læbestift tror jeg lige, jeg skal kigge lidt nærmere på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tak for tippet. Manglede en læbeblyant, men gad ikke bruge for mange penge, så Rimmels var perfekt. Merci!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Det var da så lidt! Er sgu selv for nærig til at give kassen for en læbeblyant 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Nej, hellere bruge pengene på noget af det make up man bruger dagligt. Og farven passer jo faktisk rigtig fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Præcis! Og den passer faktisk 100 procent 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jardin des Tuileries